- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За и Против шумното пърдене при мъжете.
Първоначално написано от Kya
Без повече подобни простотии!
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
И кво ?
Като ти дойде мошната , се стискаш като момичнце ли ?
Добре. ПОшегувах сеПървоначално написано от Punisherrr
![]()
As S1m
KuRwA
![]()
та обличането на стоун айлънда (особено ако е бял СИ) не го ли прави моментално ненасираем ?! :PПървоначално написано от SofiaRegularCunt
carpe diem quam minimum credula postero
Как може момиче тъй да говори?Първоначално написано от Bianca
Пръдните твърдо одобрени със сийл ъф ъпрувал от мене.
ЗА!Нали знаете бе дами...Добър човек не държи лошо в себе си!Па и така го е направила природата и в доста страни по света това не е нищо некултурно
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Повечето ми приятели си пърдят пред мене... даже специално изискват да се запази тишина.![]()
Не ми пречи.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
о много е невъзпитано да пърдиш пред непознати хора, на улицата или в супермаркета... ужасно е! виждала съм (и съм чувала) такива неща и е много гнусно, особено когато го правиш нарочно за да те чуят... но иначе ако си си с някои близък човек и не го правиш нарочно не виждам нищо срамно ...
хора сме все пак...
оооо а аз съм момиче и ми се случвало![]()
![]()
26.05.10
Първия път когато гадже се изпърдя моШно пред мен стоях 5мин в мълчание с отворена уста, просто не можех да повярвам, че си го позволиСлед това свикнах
Дразни ме, карам се, но щом той си е преценил - ок. Доста често му се смея за това
Просто защото понякога го използва като заплаха
![]()
![]()
Let the psycho plays with you...
Отговорих с "не". Не защото съм против тази естествена биологична нужда, а защото не ми е приятно, когато се прави достояние за всички присъстващи.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
За с двете ръце!Ама да е едно такова
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q_CysSd_4AY[/youtube]-
и момичетата не отстъпватме
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fYMSqGJh3zA[/youtube]
26.05.10
26.05.10
селска работа
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ЗА!![]()
Що за глупава тема?!![]()
![]()
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ами да...доста си е селско и невъзпитано.Не разбирам,защо някои мъже го смятат за голямо геройство,като пръднат или се уригнат.
Но всички сме хора все пак и ни се случват подобни неща.Ако ви се пърди момчета,излесте от стаята и отидете до тоалетната![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
ебахти малоумната тема..
Just Do It..
Пръднята е физиология
и рядък кавалерски жест.
Във нея няма демагогия,
а доблест, рицарство и чест.
автор: Пеньо Пенев
![]()
Grumpy old madman