- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Като се бръсна отдолу се разранява кожата..
momi4enca imam leko dosta problem4eta i se nadqvam da mojete da mi pomognete s kakvoto mojete mili4ki.zna4i poeje vodq seriozen polov jivot i imam problemi s brusneneto na....kato q obrusna neska i ytre pak trqbva 6toto po4va da bocka oba4e kato q brusna seki den i mno po4va da boli nekvo i se razranqva i dori tekva kruv.mestoto okolo klitora nemam nikvi problemi tam s dni mi stoi gladi4ko i nito se razranqva ni6to.prosto ot pupa nadolu seki den se brusna sus samobrusna4ka oba4e bolkata e ujasna.ako ne se brusna seki den ne stava rabotata.daite mi suvet kak da se brusna seki den i s kvo taka 4e da e gladi4ko i da nqma bolka nito rani4ki..iiii imam oshte edin problem..zna4i na buzkite na dupenceto mine sa gladi4ki a iskam da sa.i tqh si gi brusna i nali nqmat kosum4eta oba4e ne sa nekvi gladi4ki a imat nekvi malki pup4ici.ne to4no pup4ici ami nqkakvo grapavo e a ne e gladi4ko.aide ako mojete mi pomognete nqkak 4e mi e nujna pomo6t.osobenno po purviq mi vupros.misi predvaritelno..
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Ami ti kakto i da se brysne6, se 6te ti izlizat pyp4ici i takia raoti, zatova po-huu hodi na kozmetik i tam 6ti mahat kosym4etata.A po 2riq problem...ami maji se s razni losioni i mleka za tqlo
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
как така си бръснеш дупето?!![]()
![]()
аммм относно първия проблем,щом не ти понася бръсненето,май ще трябва да я караш с кола маска,да,първите няколко пъти боли,но после всичко е ОК,хем няма да ти се разранява,хем по-дълго време ще ти е гладко![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
i kakvo kola maska.kolko stryva i ot aptekite li da q tursq
kakva de a ne kakvo![]()
откри топлата вода..ми много ясно че като се бръснеш всеки ден се разранява кожатаще трябва да намериш някъв друг начин да се обезкосмяваш
най-лесно е да отидеш на козметик и той да ти направи кола маскатане е нужно да се клепаш сама у вас и да прецакаш нещата .. марш на козметик
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
sus depelator stava li ?
абе става ама до колкото съм пробвала аз поне ефекта е като от самобръсначка...
ми наистина отиди на кола-маска и ще се оправи проблема...щото те жените там си разбират от работата
иначе аз тея дни си взех епилатор и така си решавам проблема....е вярно трябва да внимаваш,пък и малко боли първия път ама не се умира от тва![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Kola maska...6tom s brusnene ne moje6Qvno ti e 4ustvitelna kojata...ne 4e s kola maskata nqma te boli,no pone po-rqdko 6e q pravi6,a i 6e svikne6
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
АА не не кола маска не- не сама де).Аз онзи ден опитах процедурата сама иииииии после ти казвам едва мърдах от болки
.За пъпчиците -1 тоалетно мляко ии 1 крем "Бочко" ще ти свърщат отлична работа. Поне така си мисля.
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
sus sapun i samobrasna4ka stava li
Дам става ,но бъди много внимателна ,защото там е адски чувствително и болката от порязването няма да е приятнаПървоначално написано от ZATRYDNENA
![]()
коя болка е приятна?Първоначално написано от Ice_Queen
Разбира се никоя !!! Просто така се изразих .
ami vzemi si nqkvo krem4e kato veet ili ne6to takova ti luda li si da si basne6 zadnika kato nqma kosmi ot brasnene ne ti stava p meka kojata
бръсни се по рядко ,аз се бръсна през 2-3 дни и нямам проблеми ,ако ли не една кола маска ще свърши работа ,с тая самобръсначка 6а се уюлиш![]()
love is gone!
Омг и за какво я изрови тая тема![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…