.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

ZATRYDNENA
    Guest

Moderated:Като се бръсна отдолу се разранява кожата..

momi4enca imam leko dosta problem4eta i se nadqvam da mojete da mi pomognete s kakvoto mojete mili4ki.zna4i poeje vodq seriozen polov jivot i imam problemi s brusneneto na....kato q obrusna neska i ytre pak trqbva 6toto po4va da bocka oba4e kato q brusna seki den i mno po4va da boli nekvo i se razranqva i dori tekva kruv.mestoto okolo klitora nemam nikvi problemi tam s dni mi stoi gladi4ko i nito se razranqva ni6to.prosto ot pupa nadolu seki den se brusna sus samobrusna4ka oba4e bolkata e ujasna.ako ne se brusna seki den ne stava rabotata.daite mi suvet kak da se brusna seki den i s kvo taka 4e da e gladi4ko i da nqma bolka nito rani4ki..iiii imam oshte edin problem..zna4i na buzkite na dupenceto mi ne sa gladi4ki a iskam da sa.i tqh si gi brusna i nali nqmat kosum4eta oba4e ne sa nekvi gladi4ki a imat nekvi malki pup4ici.ne to4no pup4ici ami nqkakvo grapavo e a ne e gladi4ko.aide ako mojete mi pomognete nqkak 4e mi e nujna pomo6t.osobenno po purviq mi vupros.misi predvaritelno..

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Ami ti kakto i da se brysne6, se 6te ti izlizat pyp4ici i takia raoti, zatova po-huu hodi na kozmetik i tam 6ti mahat kosym4etata.A po 2riq problem...ami maji se s razni losioni i mleka za tqlo
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    как така си бръснеш дупето?!
    аммм относно първия проблем,щом не ти понася бръсненето,май ще трябва да я караш с кола маска,да,първите няколко пъти боли,но после всичко е ОК,хем няма да ти се разранява,хем по-дълго време ще ти е гладко
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ZATRYDNENA
    Guest
    i kakvo kola maska.kolko stryva i ot aptekite li da q tursq

ZATRYDNENA
    Guest
    kakva de a ne kakvo

Повече от фен
    откри топлата вода..ми много ясно че като се бръснеш всеки ден се разранява кожата ще трябва да намериш някъв друг начин да се обезкосмяваш

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    най-лесно е да отидеш на козметик и той да ти направи кола маската не е нужно да се клепаш сама у вас и да прецакаш нещата .. марш на козметик
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ZATRYDNENA
    Guest
    sus depelator stava li ?

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    абе става ама до колкото съм пробвала аз поне ефекта е като от самобръсначка...
    ми наистина отиди на кола-маска и ще се оправи проблема...щото те жените там си разбират от работата
    иначе аз тея дни си взех епилатор и така си решавам проблема....е вярно трябва да внимаваш,пък и малко боли първия път ама не се умира от тва
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Супер фен
    Kola maska...6tom s brusnene ne moje6 Qvno ti e 4ustvitelna kojata...ne 4e s kola maskata nqma te boli,no pone po-rqdko 6e q pravi6,a i 6e svikne6
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    АА не не кола маска не- не сама де ).Аз онзи ден опитах процедурата сама иииииии после ти казвам едва мърдах от болки .За пъпчиците -1 тоалетно мляко ии 1 крем "Бочко" ще ти свърщат отлична работа. Поне така си мисля.
    2 т. от правилника. Бан на профил

ZATRYDNENA
    Guest
    sus sapun i samobrasna4ka stava li

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ZATRYDNENA
    sus sapun i samobrasna4ka stava li
    Дам става ,но бъди много внимателна ,защото там е адски чувствително и болката от порязването няма да е приятна

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    бъди много внимателна ,защото там е адски чувствително и болката от порязването няма да е приятна
    коя болка е приятна?

Супер фен
    Град
    Разбира се никоя !!! Просто така се изразих .

Guest
    ami vzemi si nqkvo krem4e kato veet ili ne6to takova ti luda li si da si basne6 zadnika kato nqma kosmi ot brasnene ne ti stava p meka kojata

Голям фен
    бръсни се по рядко ,аз се бръсна през 2-3 дни и нямам проблеми ,ако ли не една кола маска ще свърши работа ,с тая самобръсначка 6а се уюлиш
    love is gone!

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Омг и за какво я изрови тая тема
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си