.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    откини и главата

Цитирай Първоначално написано от DARGON
    казвай и всеки ден как все повече я обичаш !! и накрая направи така ,ч тя да те види с друга
    това е доста гадничко

Питай я къде е била, какво е правила и такива неща.. Виж какво ще ти отговори и после и кажи че си я видял и т.н. Питай я къф е що е тоз и кажи и тъй тъй явно искаш да си с него няма смисъл да те питам кого избирашш.. това беше.. е*и си майката лайно нещастно! ии айде може и без последното
    между другото сигурен ли си че е била тя Аз ако бях щях още като я видя да и звънна да видя какво ще направи ии после отивам при тях двамата и ги мятам

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от DARGON
    казвай и всеки ден как все повече я обичаш !! и накрая направи така ,ч тя да те види с друга
    И смисълът от това, е ?
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от marti93
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Говори с нея, преди да се вкарваш във филмите
    +1
    може просто да и е приятел ..има приятелства между мъже и жени ,или да и е братовчед. така че говори с нея и така всичко ще е ок
    Стига е, да се е целувала с братовчед си ? гроуссссссс :> Почвате да ставате все по-извратени А иначе направо я късай, няма смисъл да я търпиш. Ако не я скъсаш ти има два варианта - тя да скъса теб, заради някой друг, или да ти се извини и след 2 седмици да видиш същото.

поговорете си

Град
    Бикини-Ботъм
    Не я оправдавам,но не я режи веднага.Нещата винаги имат две страни..
    Говори разумно с нея и прецени дали те лъже,или си заслужава да продължиш с нея.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

ей ей ей ... че не се и крият вече
    Мен ако питаш ... В ИЗОЛАТОРА

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    махай я, много други риби има майна, не си заслужава за една да си тровиш живота
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    режи я..

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ще се учудиш на какво са способни хората ако обичат някого истински гугутке...

А по темата мисля, че подхода зависи от темперамента ти.
    Но мисля че е по-добре да започнеш с това "Къде беше и какво прави." спокойно все едно нищо не знаеш, след това просто наблюдавай какво ще се случи, ще видиш колко ще е искрена. Е предполагам накрая ще трябва да се разделите, казвам предполагам защото...хората сме твърдоглави и инатливи, но повярвай ми смисъл няма да продължаваш.

Супер фен Аватара на Amateur
    Абе ако си ги видял да се целуват или нещо ако имаш съмнения тегли и майната не и прощавай!Ще те прави на боклук още и още!!!!

Голям фен Аватара на Aicken
    тегли и една патка , ама свестна патка човек - разцепи я като за последно после я хвани и я изритаи буквално я ИЗРИТАЙ на вън само по 1 гащи и и скъсай дрехите да се помотае малко по улиците гола и това е . правил съм го същото не и давай обяснения и не я питаи кво е правила и т.н. а направи тфа дето ти казвам и гаранция ще го запомни а ти ще се посмееш
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    искаш й обяснение-не за друго,а за да ти е спокойно на тебе..след това късаш...
    ако ти е трудно да говориш с нея след видяното и ти е прекалено тежко съобщаваш с 2-3 реплики как стоят нещата и натам.Няма смисъл да се вкарваш в драми и да си причиняваш ненужна болка,застоявайки се с нея

Супер фен
    Давам мнение.
    nicolepcd

Ооо, въобще не се и замисляй. Че ще я махнеш е ясно. Аз на твое място обаче преди това бих я направил на 5 стинки. Такива момичета заслужават много лоши неща, мнооооооого....

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Аз, ако бях щях да я скъсам.
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

мерси за мненията..поговорих с нея и тя не отрече да го е правила и каза,че било нормално според нея.. при този отговор директно последва:"ЕБИ СИ МАЙКАТА"

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от kPuCTuAn4yYy
    мерси за мненията..поговорих с нея и тя не отрече да го е правила и каза,че било нормално според нея.. при този отговор директно последва:"е** СИ МАЙКАТА"
    Защо ще и спориш. Разбира се че е права че е нормално....за една нормална курва.

Град
    В света на чудесата..
    Ммм..На тове място,аз бих я попитала какво е правила днес,как е бил деня,за да проверя,какво точно ще измисли и дали ще ме излъже.

Естествено,че трябва да говориш с нея Защото може да се окаже нещо съвсем друго ,а не това което ти си мислиш ;]
    tAke a dIrty pIcture

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от kPuCTuAn4yYy
    мерси за мненията..поговорих с нея и тя не отрече да го е правила и каза,че било нормално според нея.. при този отговор директно последва:"е** СИ МАЙКАТА"
    Че що да е нормално? Да не би ти да си сгафил нещо преди това?
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си