- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добрите приятелчета..
Имам приятели, но не и най-добри..
Когато бях по-малка си мислих, че имам такива, но се оказа обратното..
И честно казано не разбирам определението най-добър приятел/ка ?!
Всичко хубаво си има край, приятелството също (по една или др причина).
Цялата работа е моментни общи инртереси.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
деазнам за вас, ама аз иам един най-добър приятел и няколко по-малко добри... но все пак добри приятели (и приятелки, колкото и странно да звучи) с тоя човек сме си изживяли детството... такова приятелство не се изгражда лесно...
"най-добра приятелка..." не знам ама това за мен е мит...има много добри приятели...но...все някога ти се налага да се разделиш с 4овека ,когото си познавал толкова дълго време и с когото сте преживели много неща...все една от двете ви ще се промени и промяната ще ви отвори о4ите...мое мнение![]()
![]()
Моите са двечки...И двете са много добри приятелки...Хубав момент заедно - имахме пижамено парти и беше супер![]()
![]()
![]()
liim0nka
НАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ! Супер смешно ми става ,когато някой си напише на скайпа.. ООО милооо много си те обиичккааамм без теб не могааа и след 1 седмица късат с милото![]()
Също така когато някой си напишат .. ауу криси,миси,диси,деси,меси,д еси,песи,зози,мози.... много ви обичкамм . БФ ФОРЕВЪЪЪР...ама супер смешно ми става в такива моменти.. и после .. да кажем някъде след месец почнат ееее ЗО ти ме предадее.. кфа си лоша .. мразя те ,ненавиждам те ,а уж са БФ ФОРЕВЪЪР ..
![]()
![]()
Аз си имам приятели,колкото да се посмеем,да излезнем,да си споделим по нещичко,но най-добър/а приятел/ка НЕ! Няма такива,освен,ако не дават живота си за мен.. Освен ,ако не ми е станал/а толкова близък/а ,че да не мога без нея и т.н. и то това ще е само 1 най-добър/а приятел/ка .. Още съм едва на 13.. има още толкова да видяя....
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
нищо не е завинаги... но определено сега си имам най-добър приятел от ранното детство.. ама чак па да пиша разни лигавщини от що го уважавам![]()
Абе вие много странно определение имате за най-добър приятел, то и на мен ми е приятно с много хора, ама не мога да кажа, че са ми най-добри приятели. Това определение мога да го използвам за човек, който познавам от много години, винаги е бил точен, услужлив, лоялен и ме уважава, мога да разчитам на него. Такива в момента се сещам за един-двама.
Jebem te u usta, jebem te u oko