.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Имам приятели, но не и най-добри..
    Когато бях по-малка си мислих, че имам такива, но се оказа обратното..
    И честно казано не разбирам определението най-добър приятел/ка ?!
    Всичко хубаво си има край, приятелството също (по една или др причина).
    Цялата работа е моментни общи инртереси.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    деазнам за вас, ама аз иам един най-добър приятел и няколко по-малко добри... но все пак добри приятели (и приятелки, колкото и странно да звучи) с тоя човек сме си изживяли детството... такова приятелство не се изгражда лесно...

"най-добра приятелка..." не знам ама това за мен е мит...има много добри приятели...но...все някога ти се налага да се разделиш с 4овека ,когото си познавал толкова дълго време и с когото сте преживели много неща...все една от двете ви ще се промени и промяната ще ви отвори о4ите...мое мнение

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Моите са двечки...И двете са много добри приятелки...Хубав момент заедно - имахме пижамено парти и беше супер

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    liim0nka
    НАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ! Супер смешно ми става ,когато някой си напише на скайпа.. ООО милооо много си те обиичккааамм без теб не могааа и след 1 седмица късат с милото
    Също така когато някой си напишат .. ауу криси,миси,диси,деси,меси,д еси,песи,зози,мози.... много ви обичкамм . БФ ФОРЕВЪЪЪР... ама супер смешно ми става в такива моменти.. и после .. да кажем някъде след месец почнат ееее ЗО ти ме предадее.. кфа си лоша .. мразя те ,ненавиждам те ,а уж са БФ ФОРЕВЪЪР ..

Аз си имам приятели,колкото да се посмеем,да излезнем,да си споделим по нещичко,но най-добър/а приятел/ка НЕ! Няма такива,освен,ако не дават живота си за мен.. Освен ,ако не ми е станал/а толкова близък/а ,че да не мога без нея и т.н. и то това ще е само 1 най-добър/а приятел/ка .. Още съм едва на 13.. има още толкова да видяя.. ..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    нищо не е завинаги... но определено сега си имам най-добър приятел от ранното детство.. ама чак па да пиша разни лигавщини от що го уважавам

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Абе вие много странно определение имате за най-добър приятел, то и на мен ми е приятно с много хора, ама не мога да кажа, че са ми най-добри приятели. Това определение мога да го използвам за човек, който познавам от много години, винаги е бил точен, услужлив, лоялен и ме уважава, мога да разчитам на него. Такива в момента се сещам за един-двама.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си