.

Виж резултатите на анкетата: Одобрявате ли промените?

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 55,77%
  • Неее

23 44,23%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Промените

Промените

Одобрявате или не промените в училище? Под това имам предвид - камерите,без грим и диколтета,къси поли, без телефони и ако има такива то да са на бюрото на учителя.Възможност за въвеждане на униформи навсякъде и всякакви такива неща, за които в момента не се сещам или просто незнам.
    Ако искате изкажете мнението си по въпроса,по възможност да е без обиди...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Едва ли всичко ще се спазва,но-да,одобрявам.[/i]

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Да, макар че няма да си оставям телефона на бюрото и т.н., к'вато съм отвеяна ще взема да го забравя.
    Не правя простотии в коридорите че да ми пречат камерите, също така и не нося нито грим, нито поли, нито дЕколтета.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Супер фен Аватара на maybelline
    Догодина завършвам и не ме вълнуват някакви 9 месеца без къси поли (каквито не нося), грим (какъвто не използвам), с камери (и без това има много по-хитри начини за наблюдение, така че някакви камери...). Само това за телефоните мисля да не го спазвам. Ще го крия сигурно.
    Не мисля, че тези промени ще се спазват. Всяко чудо за 3 дни.

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Да, макар че няма да си оставям телефона на бюрото и т.н., к'вато съм отвеяна ще взема да го забравя.
    Не правя простотии в коридорите че да ми пречат камерите, също така и не нося нито грим, нито поли, нито дЕколтета.
    Напълно съгласна. Само телефона няма да го давам.. защото всевъзможни неща съм си забравяла.. от учебници, ключове и телефона съм го забравяла до дрехи . Поли нося само лятото, когато вече ще сме завършили, деколтета също не нося и грим не използвам. Ако успеят да се наложат наистина тези забрани, може и България да потръгне малко напред.. лека-полека. Следователно подкрепям на 100% промените :}

Loko Sofia
    Manchester United

мм да видях си грешката
    еми то всички които сме за промените сме писали, другите само са гласували и не обесняват какво не одобряват.аз единствено бих имала проблем с телефона, защото не си представям как ще ни ги вземат.Ще видим какво ще стане.
    ~ Рицар или Дявол ~
    дори да ме презираш ти.
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Все ми е тая, но знам че няма да се спазва всичко това

д

Да
    ОБИЧАМ ТЕ

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз съм безразличен, каквото и да въведат, все ще има идиоти, които да не го спазват, които ше се противят... аз грим и къси полички не носа телефона и да го забравя, няма кой да го вземе... въпроса е да не забранят плеърчетата, че не знам кво ше правя в даскало

Да, подкрепям. Що да не?

П.П. Имаше такава тема.
    Male

мисля че вече се уляха с тези нови правила в училищата,първо,бяха джапанките и метъла,после слагането на камери по стаите>късите поли>късите панталонки>грима>въвеждане на униформи във почти всички даскала в българия и най фрапантното е това че вече в Пловдив когато влизаш в час.трябвало да си изкючиш телефона и да го оставиш на бюрото-предвиждат го до края на тази календарна година да стане навсякаде...извинявайте много но затворник на усилено строг режим има повече права от учениците в днешно време.
    каде се намираме в затвор,казарма или училище,поне като е тръгнало така да забранят и фешано гейските прически,какво е това момичетата да не се гримирват и т.нт а педалите да си ходят свободно...вярно някой женски прекаляват,но предимно започнах да виждам хюмнета по даскалата...ние в гейска държава ли живеем?
    явно за пореден път се убеждавам че сме шибан народ!!!
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

не разбирам защо забраняват метъла, а за чалгата не съм чула нищо да се споменава.мен това не ми харесва и не го разбирам.( метълка съм, да)
    ~ Рицар или Дявол ~
    дори да ме презираш ти.
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    не разбирам защо забраняват метъла, а за чалгата не съм чула нищо да се споменава.мен това не ми харесва и не го разбирам.( метълка съм, да)
    Как да не я забраняват, нали всички ще са без без голи пъпчета, тонове грим, къси панталонки...?
    Male

ужасс...не че нося къси поли /освен вкъщи/.. обаче се гримирам и ако телефона не е у мен психясвам..супер тъпо е това..аз съм против

Докато вземат да се спазват всички тези работи ще минат доста години.Не ме вълнува особено.

Супер фен Аватара на l0lz

Re: Промените

Одобрявате или не промените в училище? Под това имам предвид - камерите,без грим и диколтета,къси поли, без телефони и ако има такива то да са на бюрото на учителя.Възможност за въвеждане на униформи навсякъде и всякакви такива неща, за които в момента не се сещам или просто незнам.
    Ако искате изкажете мнението си по въпроса,по възможност да е без обиди...
    Бря, бря.. Ябах тия диколтйета, ябах.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

И аз подкрепям промените що-годе . . .
    Това с телефоните съм убедена, че никой няма да го спазва. . .
    Късите поли и грима - никакъв проблем . . .
    Камерите . . . Отначало може би ще ми е гадно, ама после ще спре да ми пука. . .
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Как да не я забраняват, нали всички ще са без без голи пъпчета, тонове грим, къси панталонки...?
    това не означава че забраняват чалгата,а поведението и облеклото им.не се споменава никъде за ''музиката'' им...
    ~ Рицар или Дявол ~
    дори да ме презираш ти.
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    дявол с ангелски очи?!?

Аз съм ПРОТИВ! Какви са тези забрании... че аз да не съм ЗАТВОРНИК!?!На мен никой не може да ми забрани да се гримирам и да ме накара да си оставя телефона на бюрото!Дори това да се наложи аз не мисля ад го спазвам!

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от yambolov
    мисля че вече се уляха с тези нови правила в училищата,първо,бяха джапанките и метъла,после слагането на камери по стаите>късите поли>късите панталонки>грима>въвеждане на униформи във почти всички даскала в българия и най фрапантното е това че вече в Пловдив когато влизаш в час.трябвало да си изкючиш телефона и да го оставиш на бюрото-предвиждат го до края на тази календарна година да стане навсякаде...извинявайте много но затворник на усилено строг режим има повече права от учениците в днешно време.
    каде се намираме в затвор,казарма или училище,поне като е тръгнало така да забранят и фешано гейските прически,какво е това момичетата да не се гримирват и т.нт а педалите да си ходят свободно...вярно някой женски прекаляват,но предимно започнах да виждам хюмнета по даскалата...ние в гейска държава ли живеем?
    явно за пореден път се убеждавам че сме шибан народ!!!

Съгласна съм..В крайна сметка нали сме в 21 век,какви са тия мерки,все едно сме престъпници И аз мисля,че няма да се спазват мн мн тия правила,а докато почнат да са в сила както трябва(ако стане някога)аз вече ще съм вън от даскалото Така че ми е все едно..не правя нищо нередноо...
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

до някъде одобрявам.. то на нас ве4е ни въведаха уноформите ..(ужасни са ) ... за грима .. тфа си е простотия ... никое моми4е не може без дори не6то леко ..за грим..
    за телефоните ..донякъде да .. но пове4е клоня към не ... достатъ4но е да си ги изклю4им..така на никой не пре4ат ...
    за полите .. и тфа са глупости ..през лятото така се седи с панталони ...
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    на нас ако ни въведата униформи ще искаме да са подобни на Бета Хаус пък за метъла... мисля, че се забраняват само разните аксесоари... ако забранят мп3ките, аз ше стачкувам сам пред входа ше легна...

това не означава че забраняват чалгата,а поведението и облеклото им.не се споменава никъде за ''музиката'' им...
    1. Пиле шарено, кой те излъга, че забраняват да се слуша метъл, ограничението се отнася за облеклото.
    2. Ти отиваш на даскало, за да(само не се шокирай) учиш, все някак ще издържиш, без да слушаш метъл.
    Male

да си оставя телефона?

аре не

Цитирай Първоначално написано от angelkata_dqvolkata
    ужасс...не че нося къси поли /освен вкъщи/.. обаче се гримирам и ако телефона не е у мен психясвам..супер тъпо е това..аз съм против
    +1
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си