- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Малко музикална тема
може да я има ако е така се обаждайте.На какъв музикален инструмен свирите или сте свирили?![]()
![]()
ДНЕС живей,защото ВЧЕРА няма да се върне,а УТРЕ може и да не дойде!!!
на пиано свирих до 5-6ти клас (ся съм за 8ми) .. тъпото е че наще ме караха а аз изобщо не исках и в крайна сметка спрях![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ами гледал ли си стахотния БГ филм "Изпити по никое време" ако не си,го гледай...![]()
![]()
![]()
Свирих в оркестър до 8 клас гъдулка и имаме няколко 1-2-ри места в Българип,Гъдуларски концерт в Гълъбово абе концерти по цяла България,щяхме да ходим във Венеция но всичко се отмени след катастрфата с онея деца с рейса.Но сега вече не свира защото уча икономически десциплини.В оркестъра на Величка Кирова бях,чиито мъж и аз го познавам от доста време лично Тодор Киров е най-големият гъдулар в България
Гледай "Изпити по никое време"Първоначално написано от ecstazy
На нищо,но ми се иска да можех да свиря на барабани.![]()
и аз такаПървоначално написано от SuNsEt
...
аз в седми клас съм свирил на сопран във фанфарния оркестър на училището(старото),а преди това 7-8 год на пиано :P![]()
На нищо.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
като кандидатствах си помислих за тази паралелка....но не съм кандидатствал за неяПървоначално написано от dreamygirl231
Tи на бонг свириш..Първоначално написано от balon4eee
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Ем чи къ..Първоначално написано от balon4eee
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
до сега не съм свирила на нищо (ест опитвала съм се да изкарам някви мелодии на синтезатора ми, на китарата ми, ама аз не го приемам тва за свирене, а за дрънкане) но пък съм била в хора на училището, в случай че се брои
![]()
СвириХ на китара.
На китара се уча.![]()
На нищо за момента, но ми иска да мога да свиря на пиано или на китара. Много ме кефят и 2-те.![]()
На китара.![]()
Първоначално написано от boeing
вика му се устамога и на тарамбука, но фрийстайл, не мога да следвам ритми...
na arfa