Не се гримирам, не се обличам разголено, не слушам музика и рядко си използвам телефона в училище, така че не ме засяга пряко, но не одобрявам.

На нас ни въведоха униформи, засега за празници само, но са действително отвратителни. Не виждам защо искат така да ни унижават. Не съм длъжна да нося пола, ако не искам. С тези поли провокират толкова подигравки към по-закръглените момичета, че всички ще страдат от това. Нашите са като от миналия век - някакви карирани жълти поли като одеала и жълтеникави ризи от един повехнал плат сякаш не са прани, които смениха с по-прилични след петицията, която направихме учениците от цялото училище.

За телефоните съм донякъде съгласна, но само с това, че не трябва да се използват. НЯМА да си дам телефона на учител, моя собственост, ди енд, финито, точка! По-съгласна съм да ги изключваме. На мен ми купиха телефон още като малка, защото майка ми и баща ми като бяха на работа аз оставах сама. Знаят ли дали няма нещо да ми стане. Както когато във втори клас си ударих главата и звънях по съседите, че да ме заведе някой в спешното. Сега училището ми е на центъра и ако се случи да съм сама може да се наложи да звънна на някой, така че не е опция да не го нося.

Гримовете... признавам, че се дразня на някои наклепани момичета, но все пак си е наше право да решаваме дали ще се гримираме и колко. Ами ако имам рожден ден примерно и искам да съм по-хубава?

Не сме престъпници, за да ни ограничават така.