.

Виж резултатите на анкетата: Одобрявате ли промените?

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 55,77%
  • Неее

23 44,23%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Промените

Цитирай Първоначално написано от faststep
    това не означава че забраняват чалгата,а поведението и облеклото им.не се споменава никъде за ''музиката'' им...
    1. Пиле шарено, кой те излъга, че забраняват да се слуша метъл, ограничението се отнася за облеклото.
    2. Ти отиваш на даскало, за да(само не се шокирай) учиш, все някак ще издържиш, без да слушаш метъл.
    внимавай как ме наричаш.нито пишеш по темата,а само критикуваш.ясно е че се ходи на училище за дас е учи! и тези коментари са безмислени,още повече че го казваш на човек,който въобще не познаваш....
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не се гримирам, не се обличам разголено, не слушам музика и рядко си използвам телефона в училище, така че не ме засяга пряко, но не одобрявам.

На нас ни въведоха униформи, засега за празници само, но са действително отвратителни. Не виждам защо искат така да ни унижават. Не съм длъжна да нося пола, ако не искам. С тези поли провокират толкова подигравки към по-закръглените момичета, че всички ще страдат от това. Нашите са като от миналия век - някакви карирани жълти поли като одеала и жълтеникави ризи от един повехнал плат сякаш не са прани, които смениха с по-прилични след петицията, която направихме учениците от цялото училище.

За телефоните съм донякъде съгласна, но само с това, че не трябва да се използват. НЯМА да си дам телефона на учител, моя собственост, ди енд, финито, точка! По-съгласна съм да ги изключваме. На мен ми купиха телефон още като малка, защото майка ми и баща ми като бяха на работа аз оставах сама. Знаят ли дали няма нещо да ми стане. Както когато във втори клас си ударих главата и звънях по съседите, че да ме заведе някой в спешното. Сега училището ми е на центъра и ако се случи да съм сама може да се наложи да звънна на някой, така че не е опция да не го нося.

Гримовете... признавам, че се дразня на някои наклепани момичета, но все пак си е наше право да решаваме дали ще се гримираме и колко. Ами ако имам рожден ден примерно и искам да съм по-хубава?

Не сме престъпници, за да ни ограничават така.

WaterLilly добре го каза.ние сега ще имаме униформи,но ще са малко по-хубави от вашите и няма да сме задължени да ги носим всеки ден...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на WaterLilly
    И защо не вземат да се позаинтересуват от по-важни неща от това дали Пешо носи джапанки или Мария е с къса пола? След онази статистика със самоубийствата на тийнейджъри в България би трябвало малко повече да им пука. Нищо не правят по въпроса, че някои ученици обиждат други и им се присмиват. Не виждам да са направили да кажем някоя лекция по тази тема, да говорят за важни неща като депресията и агресията и да опитат да помогнат. Знам, че ще кажете, че за това е часа на класа, но ние примерно нищо такова не сме обсъждали и се съмнявам другите да са.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ние правихме такива "ЛЕКции" ама то смешна работа... аз съм от неутралните и нямах участие, амаа... има тормозени и тормозещи... и тия дето са тормозени, не говорят в присъствие на тормозещите... и трябваше да се намесим неутралните (тия, дето не се занимават много с дейности в класа) и класната и тя една.. каза "ше говоря с тях" и нищо не направи... таа искам да кажа, че то не зависи от Фандъкова, нито от директорите, нито от облеклото, грима, телефона, аксесоарчетата... (сега се сетих - защо не забранят златни и сребърни ланци и синджирите на казанчетата)
    зависи от манталитета на учениците в класа, зависи от класния им (все пак той определя правилата за държанието), зависи и от финансовото и социалното състояние на тормозещите

Какво се шашкате? Да не мислите, че даскалките не носят грим или телефони? Даже много пъти на учителката и е звънял телефона и не тръгваме да я портим на директорката, защото е минала наредба. Същото става, като на нас ни звъннат. Струва ми се, че журналистите са чули-недочули и преувеличават.

Монси, не виждам нищо лошо в мнението си, нито съм те обидил, нито съм ти изнесъл лекция за ползването на главни букви и препинателни знаци в изречението.
    Male

Да - одобрявам ги!
    Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!

http://angel4etogeri.blogspot.com/

Цитирай Първоначално написано от angelkata_dqvolkata
    ужасс... ако телефона не е у мен психясвам..супер тъпо е това..аз съм против
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Цитирай Първоначално написано от angelkata_dqvolkata
    ужасс... ако телефона не е у мен психясвам..супер тъпо е това..аз съм против
    и аз съм така но е по лошо да е в теб да ти трябва и да нямаш батерия особенно ако си с 2 телефона и 2та са в такова положение напрао ми е идвало да се хвърля от някаде........а иначе никой не може да ме накара да си остая телефона на бюрото на даскала....се едно той да си остави телефона при мен.живеем в демократична държава(ако можем да я наречем така) и много вероятно тази година да има стачка на учениците(това в кръга на шегата) но не мисля че трябва да има чак такива ограничения това е...........нз нямам думи просто
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Докато вземат да се спазват всички тези работи ще минат доста години.Не ме вълнува особено.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си