- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо съм такъв?
Напоследък излизам с момичета само за бройката... или кажи речи само за секса... Искам да променя това да имам сериозна връзка
Искаш да имаш сериозна връзка или да разбереш защо сега не е така?
Ако искаш и двете, напиши повече за себе си, за миналите си връзки, защо искаш да промениш това и т.н.![]()
Защото всички момчета сте такива .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
...намери си сериозен човек ,в който наистина да видиш потенциална сериозна връзка.....все пак никой не те кара да правиш секс и да бройкаш
Всичко зависи от теб!![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
То и аз искам мноо неща, ама няма нали?
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
не ти трябва майна, не си го причинявай.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не си намерил правилното мопмиче, което да ти грабне вниманието за по - дълго време ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти с тея "майни" ще ме побъркаш.Първоначално написано от tuzaro
![]()
Ами ако спреш да търсиш - любовта сама ще дойде.Иначе, според мен е много хубаво, че си осъзнал, това което си правил, че е грешно.Ако и останалите момчета бяха така...ехе ...![]()
Big or small, lies are lies!
+1Първоначално написано от TraPPed
Думаш глупости недей моля теПървоначално написано от Assshley
![]()
Не е трудно...просто трябва да ти пука за хората...
Както ти отговориха някои, може би не си попаднал на сериозното момиче, опитай се да намериш момиче което да не ти служи само за секс, а за добра връзка. Може би към сегашната си нямаш чувства и на това се дължи това нещо.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
Първоначално написано от TraPPed
Бракът (Гаджето) = Край на играта![]()
![]()
Еми промени го ние ли да ит набиваме акъл в главата престани да бъдеш курвар и си хвани едно свестно гадже и го дръж!!!!
Ако и момичетата са съгласни да има само секс къде е проблема?
А иначе - ми промени го бе. Позволение ли чакаш?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от Autobild
като излизаш с парцали така ще е , сигурно никое сериозно момиче не те поглежда
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Казаха ли ти го?Първоначално написано от Assshley
момчетата са сган мрасна шеговам се ами не пробваи да излизаш оо нз не сам много по съветите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕ
Ми недей си хваща курвичкиТолкова много има
![]()
аз разбирам темата на автора така че той сам избира да е с момичета за една нощ а после пита как да промени това.. ами спри да излизаш с момичета за 1 нощ и потърси сериозно момиче.