.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    недей променя нищо после така или иначе ще се върнеш пак на това положение не си заслужава усилието

Re: Защо съм такъв?

Цитирай Първоначално написано от Autobild
    Напоследък излизам с момичета само за бройката... или кажи речи само за секса... Искам да променя това да имам сериозна връзка
    Приятел гей си не се притеснявай намери си момче

Що си мислиш че трябва да си по различен като го правиш много ясно че ше излизаш за броика неска една утре друга :P

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    абе я се забавлявай бе....живота се живее 1 път,така че направи си кефа докато можеш...за сериозна връзка има време винаги

А аз защо съм смешник без личен живот? Всеки си има сила, явно, а твоята е да чукаш евтинки момичета.
    Но ако държиш да се промениш, гледай да потърсиш момиче, което ще ти откаже на първата нощ. Това значи, че не е лесна. Което от своя страна значи, че е добра за сериозна връзка. Опознай я. Ако не върви, оправи я и пробвай със следващата. Ще върже все някога.

Само от теб зависи да промениш това, т.е. да започнеш сериозна връзка.

Цитирай Първоначално написано от TheBlueAvalanche
    А аз защо съм смешник без личен живот?
    То от името ти личи - щото си говедо.

Цитирай Първоначално написано от chervenia
    То от името ти личи - щото си говедо.
    А според мен си личи, че някой малчуган е изпуснал Сънчо и понеже е толкова тъп, не може да се сети да заспи сам, и сега е влязъл в един от сайтовете, където голямата му изнасилена 13-годишна сестра моли за помощ и се чуди как се прави тест за бременност.
    П.С. Сори за офтопика.

Станиславе - не се прави на голям по форумите - смешен си.

Кой се прави на голям, че не разбирам? Аз съм голям само между краката. А тук просто изразих мнение. Това, че свинщината е навсякъде, не е мой проблем. А аз слагам край, защото не мисля, че на момчето му е приятно да му спамим темата. Ако свинският грип не ти е изцедил мозъка до край, ще ме разбереш. Слагам точка и ти казвам "чао" на твоя език - грух, грух, груууууууууууух.

Трябва да си готов за сериозна връзка..
    Ако още ти се живее,не си готов,а ако искаш да се промениш,просто не си срещнал момичето..
    Не е нужно да излизаш с момичета,ако не ги харесваш..

Много навътре го взе бе, душицо. Само се ебавах, като и изразих мнение, но както и да е...

Такъв си,защото така гледаш на жените.Като на парче месо.Промени мирогледа си и средата,в която си търсиш момичета.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от AraBella
    Такъв си,защото така гледаш на жените.Като на парче месо.Промени мирогледа си и средата,в която си търсиш момичета.

Тва беше особено смислено Трябва да извлечеш поука брат от този пост на АраБелла

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Такъв си защото господ така е решил .Имаш 2 опции да се примириш или да се самоубиеш
    Your Choice , Have Fun

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Цитирай Първоначално написано от AraBella

Тва беше особено смислено Трябва да извлечеш поука брат от този пост на АраБелла
    Радвам се,че ти хареса мнението ми
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Защото всички момчета сте такива .
    ти май живееш в аквариум

Супер фен Аватара на montana6

Re: Защо съм такъв?

Цитирай Първоначално написано от Autobild
    Напоследък излизам с момичета само за бройката... или кажи речи само за секса... Искам да променя това да имам сериозна връзка
    Е ти ако не знаеш защо си такъв, кой да знае?!

Град
    Враца
    Хаха, горкия
    еlsy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си