- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГОТИНА ПРИЧЕСКА ЗА МОМИЧЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗДРАСТИ МИЛИЧКИИИ
дайте разни предложенийца за хубава фешонска прическа за момиче.косичката ми е дългичка..... а искам нова причесчица...... дайте снимчици може да е и емо стайл и фешонска стига да ми грабне Очотоооооо![]()
айде мс предварително
Редактирано от-Цвети
Нарушена 1-ва точка.
u'Re mY sUnshIne...mY onLy sUnShInE... (*)
![]()
ti normalna li si
i sa pisala punkbebes
ne komentiram prosto
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
но комент и от мене.
я се стегнете малко стига с тоя фиешон, че вече сички сте еднакви - стадо![]()
Остави си я такава в оригинален вид както е сега, и ще си различна и оригиналнаСтанаха толкова много тези фешъни, а да не говорим за емотата, в България както винаги всичко е пародия, и не разбират и те за к'во си изправят косите, сигурно щото така било модно в останалата част от света. Все пак тук си е ориент
![]()
Save our land. Join the Klan!
Дай си една твоя снимка, ама бързо докато не съм се отказала да ти помагам и да ти търся снимки на прически ахахах
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Влез в перфектен и си гледай и избирай колкото си искаш ..
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
еми мила отиваш при фризьора/фризьорката си и там има списания с най-актуалните прически до момента
Napravi si pricheska kato na Rihhana mn kefi!!!
mda ama zadaljitelno kosata ti da e po dalga ot enata strana /da kajem ot lqvo po dalga/Първоначално написано от emo.girl_blondy_cool.
seriozno perfectno bi stoqlo ako ima6 prava kosa
4ovek ybivam za takava kosa...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Napravi si pricheska kato na Rihhana mn kefi!!!
И аз мисля така.
еми по-добре влез в саитове за при4ески дето има да си сложиш снимката и да видиш какво ще ти отива![]()
Направи си прическа ,която да можеш да поддържаш лесно![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
мери са съветите ... вече си харесах една ама не съм много убедена че ще ми утива....а иначе мойта косица си е правичкааааа![]()
![]()
![]()
А я кажете някой такъв,плс.Първоначално написано от elitututu
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
да плс кажете ще ми е от ползаПървоначално написано от lonely in my live
![]()
Отиди при фризьорката си и и кажи,че искаш да смениш прическата тя ще те посъветва коя ще ти прилича.Защото и да си избереш в нета 1,че може да не ти прилича на лицето и 2 прическата ти може да изисква постоянно изправяне или накъдряне.
Значи престанате като момичето иска фешън прическа супер нека си направи и аз сам с такава.Много по яко е отколото обикновенните момиченца разхождащи се по улиците.И кво като са много фешъните все повече започва да се гледат добре изглеждащи младежи по улуците това е хубаво кво само ги плюете![]()
![]()
Най накрая някой да каже нещо смислено и да затапи ония дето само завиждат на фешъните . Искам само да ви питам кфо не харесвате в фешъните ? Може би че са по - готини от вас и че момичетата / момчетата ги харесват повече и затва трябва да сме тъпи така ли ?Първоначално написано от sound_mafia
![]()
дайте снимки със прически на фешънки![]()
Първоначално написано от Naskyyyyyyyyyy
![]()
i az iskam da si napravq pri4eska kato na rihanna no me e strah posle da ne sajelqvam!
vij tuk http://pricheski.start.bg/
ili pi6i v googleto vse ne6to 6te nameri6![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Е-е-е бах майка някой който да ме защити,ако искате да си пишем ми пратете лс може и скайпПървоначално написано от be_true
![]()
Първоначално написано от sound_mafia
фешъни рууууулз![]()
![]()