.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

ГОТИНА ПРИЧЕСКА ЗА МОМИЧЕ

ЗДРАСТИ МИЛИЧКИИИ
    дайте разни предложенийца за хубава фешонска прическа за момиче.косичката ми е дългичка..... а искам нова причесчица...... дайте снимчици може да е и емо стайл и фешонска стига да ми грабне Очотоооооо айде мс предварително

Редактирано от-Цвети
    Нарушена 1-ва точка.
    u'Re mY sUnshIne...mY onLy sUnShInE... (*)

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    ti normalna li si i sa pisala punkbebes ne komentiram prosto
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Dark Forest
    но комент и от мене.
    я се стегнете малко стига с тоя фиешон, че вече сички сте еднакви - стадо

Остави си я такава в оригинален вид както е сега, и ще си различна и оригинална Станаха толкова много тези фешъни, а да не говорим за емотата, в България както винаги всичко е пародия, и не разбират и те за к'во си изправят косите, сигурно щото така било модно в останалата част от света. Все пак тук си е ориент
    Save our land. Join the Klan!

Дай си една твоя снимка, ама бързо докато не съм се отказала да ти помагам и да ти търся снимки на прически ахахах
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Влез в перфектен и си гледай и избирай колкото си искаш ..
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

еми мила отиваш при фризьора/фризьорката си и там има списания с най-актуалните прически до момента

Napravi si pricheska kato na Rihhana mn kefi!!!

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от emo.girl_blondy_cool.
    mda ama zadaljitelno kosata ti da e po dalga ot enata strana /da kajem ot lqvo po dalga/ seriozno perfectno bi stoqlo ako ima6 prava kosa 4ovek ybivam za takava kosa...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

И аз мисля така.

еми по-добре влез в саитове за при4ески дето има да си сложиш снимката и да видиш какво ще ти отива

Направи си прическа ,която да можеш да поддържаш лесно
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

бръмммммм ......

мери са съветите ... вече си харесах една ама не съм много убедена че ще ми утива....а иначе мойта косица си е правичкааааа

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от elitututu
    еми по-добре влез в саитове за при4ески дето има да си сложиш снимката и да видиш какво ще ти отива
    А я кажете някой такъв,плс.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

бръммммммм...........

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Цитирай Първоначално написано от elitututu
    А я кажете някой такъв,плс.
    да плс кажете ще ми е от полза

Отиди при фризьорката си и и кажи,че искаш да смениш прическата тя ще те посъветва коя ще ти прилича.Защото и да си избереш в нета 1,че може да не ти прилича на лицето и 2 прическата ти може да изисква постоянно изправяне или накъдряне.

Значи престанате като момичето иска фешън прическа супер нека си направи и аз сам с такава.Много по яко е отколото обикновенните момиченца разхождащи се по улиците.И кво като са много фешъните все повече започва да се гледат добре изглеждащи младежи по улуците това е хубаво кво само ги плюете

Цитирай Първоначално написано от sound_mafia
    Значи престанате като момичето иска фешън прическа супер нека си направи и аз сам с такава.Много по яко е отколото обикновенните момиченца разхождащи се по улиците.И кво като са много фешъните все повече започва да се гледат добре изглеждащи младежи по улуците това е хубаво кво само ги плюете
    Най накрая някой да каже нещо смислено и да затапи ония дето само завиждат на фешъните . Искам само да ви питам кфо не харесвате в фешъните ? Може би че са по - готини от вас и че момичетата / момчетата ги харесват повече и затва трябва да сме тъпи така ли ?

дайте снимки със прически на фешънки

Мега фен Аватара на EarthShaker
    я си тегли една контра

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Naskyyyyyyyyyy
    Най накрая някой да каже нещо смислено и да затапи ония дето само завиждат на фешъните . Искам само да ви питам кфо не харесвате в фешъните ? Може би че са по - готини от вас и че момичетата / момчетата ги харесват повече и затва трябва да сме тъпи така ли ?

i az iskam da si napravq pri4eska kato na rihanna no me e strah posle da ne sajelqvam!

vij tuk http://pricheski.start.bg/
    ili pi6i v googleto vse ne6to 6te nameri6
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Цитирай Първоначално написано от Naskyyyyyyyyyy
    Е-е-е бах майка някой който да ме защити,ако искате да си пишем ми пратете лс може и скайп

фешъни рууууулз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си