значи няма на кой да се оплача по-подробно защото в момента се чувствам като няква....ддз...баси тъпачката и не знам дали темата е за тук

ще разказвам само в последната година ...
запознах се с нови хора (бях 8ми клас) и едно момиче ми направи впечатление-беше хубава и умна...сприятелихме се ...едва ли не и ходех по гъза на всяка крачка,от квото имаше нужда и помагах и втория срок тя се промени адски...излизахме си пак обаче не беше същото ...
и всеки път когато имаше нужда (домашни например) идваше при мен
после ходихме в апартамента на баба ми които е на 20тина км от моя град...ходихме на плаж беше супер
и около месец и половина преди тва аз ходих с 1 ...и бях обсебена от него...и като и кажех нещо и тя : "ох стига с тоя хх"
и тя попринцип не си е от тук а е от друг град
и днеска ми каза че може би щяла да се мести там и аз като и го казах тва сичкото че се е променила и че ся ме дразни така да кажа ...и тя каза само "ми хората се променят"

е да обаче тя е дошла тука ,създала е някви приятелства и ся ...охх баси гадното

иначе се дразня супер много като почне с нейните велики магазини...

"ох днес си взех чанта ,обувки,анцунг, адидас"
"днес си взех еди-какви-си дънки/потници/блузи"

и ДА бих и го казала всичко в очите..обаче тъпото е че тя си е в нейния град и не се знае кога ще си идва...

оф кажете ми кво да правя щото хем си я ценя и я уважавам ,хем ме дРазнят някои неща, и....

без обиди и съвети 'тя не ти е приятелка ,намери си нови приятели ' защото имам приятелки по близки обаче тъпото е че те са някви ...детски гъзовe и не можем да си говорим на по-такива теми. (секс,любов етц)