- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- на нея не и пука за мен или..?
Хората се променят и ще трябва да свикнеш с това, пък и това не винаги е за лошо.. (личен опит) Винаги ще има нещо, което да те дразни у хората около теб, но трябва да приемаш недостатъците им. Тя се хвали твърде много с новите си дрехи, друг пък ще те дразни, че няма нови дрехиПросто трябва да прецениш, дали това са работи, с които можеш да свикнеш, или са ти толкова вече нетърпими, че не може да сте приятелки и ще трябва да си намериш други, които не те дразнят
![]()
Ми кажи й тия неща .. ако не те разбере .. след като не искаш да я оставяш ще ти се наложи да я приемеш такава!!!![]()
![]()
п.с. remix1912 айде лекичко с думите а ??
Тука не ти е селската кръчма ок ??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не е ок ма овцоПървоначално написано от Hilary_
опростено казано...Използва те като кошче за душевни отпадъци...гадното е обаче,че ти сама си го позволила..тегли чертата на тея взаимоотношения и дай нататъкПървоначално написано от Cybershot
![]()
еми да хората е променят..понякога към по-лошо,за съжаление..
и аз имах една мн добра приятелка от много години и изведнъж се превърна в к*рва..и надали е била единствената,тъй като и за други хора знам..
всички се променят..
не знам какво мога да те посъветвам,но ако наистина държиш на даден човек,бори се за него!но ако на нея не й пука..излишно е.
не му обръщайте внимание може и да си намери живот .. след време
и не казвай на хората да се научат да пишат а ти спри с пЦувните както ти казваш
наистина ако ти е приятелка тя ще се съгласи да поговорите и ако й кажеш всичко което мислиш тя би трябвало или да се замисли дали иска да изглежда така в твоите очи или ще прекратите приятелството си + това няма как да не те дразни поне мъничко ..
Аз си имам живот ма и си го живея не се оплаквам във форум че приятелката ми се хвали че си купувала цървули.Много недей да говориш за неща дето не знаеш за да не ядеш пишкиПървоначално написано от ValzZi