.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Доста странно!

С приятеля ми водим редовен полов живот. Попринцип го правим с презерватив, но се случва и без ако е най-много за 5 минути мах.. и после слагаме веднага презерватив. Никога не свършва в мен! Цикъла ми дойде, но проблема е че количеството му е по-малко от обикновенно.Имам съмнения за цветна бременност и току що си направих тест.. беше отрицателен.Дали е възможно да имам някакъв гинекологичен проблем, от който цикъла ми да е в това състояние? ..Понеже не съм чувала.Мерси!

да ти кажа не съм имала тъкъв проблем но имам цикъл от скоро така че ако имаш съмнения по добре отиди при специалист

Ехх тази цветна бременност ... това, че е по - малко не означава нищо сериозно, нормално е да се случва понякога ако много се притесняваш отиди на гинеколог
    За по - сигурно, а и за да не откачаш може пък да си ползвате презерватив винаги

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цветната бременност е рядко срещана. А и щом като само 5 мин. го правите без и после с презерватив то няма смисъл да се притесняваш. А и щом като нямаш други оплаквания... Изчакай да видиш дали и следващия път ще е толкова малко или отиди да поразпиташ някой лекар за всеки случай
    Станислава

Има ли някакви гинекологични заболявания, от които е възможно да настъпят тези аномалии .. като намаляване на количеството?

тати е гинеколог (for real!) ако искаш да ти направи интернет прегледче ... майтапа на страна имаш ли възможност да отидеш при гинеколог? 'щото логично - да това може да е симптом за нещо си (едва ли) ...но ако всеки път така се стряскаш ...

Олеееееее, т'фа ще да е само цветна бременност!Може да се случва при ужасно малко жени, обаче като гледам сяка втора в тоя форум е бременна!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Цитирай Първоначално написано от sexyyyy93
    Олеееееее, т'фа ще да е само цветна бременност!Може да се случва при ужасно малко жени, обаче като гледам сяка втора в тоя форум е бременна!

Благодаря за отговорите!

Баба ми е имала цветна бременност и едва е оцеляла,а вие тука здрави прави момичета ви хваща параноята....
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

За първи път виждам някой да се оплаква, че не кърви достатъчно...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Няма за какво да се притесняваш според мен. На мен също ми се е случвало да не тече, както обикновено, но това се дължи на съвсем други причини, които могат да бъдат различни. Все пак не си бременна.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от Swingswing
    За първи път виждам някой да се оплаква, че не кърви достатъчно...

...to be or not to be ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си