- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие сте у дома,а гаджето ви..?
Докато вие сте си у дома, какво прави гаджето ви ?
Заглавията на темите трябва да са описателни.
Punisherrr
Нечий са си у тяхните си домове, други в чуждите![]()
той може да ти казва, ама дали е така наистина е друг въпросПървоначално написано от uNvaLuabL3
![]()
мойто не го знам кво прави, пълна свобода давам![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Нали това казвам едни са у техните си домове други в чуждитеПървоначално написано от tuzaro
![]()
Мойта не е в България, но все пак поддържаме връзка и имам пълно доверие. През деня излиза с приятелки и приятели, а като си е у дома ми пише, това обикновенно е след полунощ заради часовата разлика. Аз също и казвам какво съм правил през деня за да я успокоя и нея малко![]()
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
те ако решат да прават нещо никой не може да ги спре, за тва нема кво да се мъчимПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Ама и ти си прав де![]()
Но за сметка на това, се губи най-лесно.Първоначално написано от uNvaLuabL3
![]()
Big or small, lies are lies!
не е лесно да си мъж в този свят на шир и дръж, но пък стане ли играта качвам ги на луната![]()
Сигурен съм че свалянето им от там е далеч по забавно![]()
ъм...не му светя
Абсолютно ! А и дори нещо да излъже,което е много малко вероятно,всичко се разбира..имаме няколко общи приятели ии доста лесно мога да разбера какви ги върши..Първоначално написано от uNvaLuabL3
А иначе ходи на работа,когато е свободен,ми звъни и си говориме доооста дълго,когато си е в тях или си пишеме,или си говориме..
![]()
Лично мое мнение, защото при мен е така и затова...Първоначално написано от uNvaLuabL3
![]()
Big or small, lies are lies!
+1[/b]Първоначално написано от 0nem0retIme
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Изневерява ми по скайп или духа в градската на Киро Секса,добре че са измислили шпионски камери,за да им пратя хора да ги поизгърбят![]()
![]()
Само той си знае
ходи на лекции, ама колко ходи, това е друг въпрос, а какво праи вместо лекциите, не го знам![]()
когато аз съм си в къщи за да не е той с мен значи е на работа.. защото по принцип сме си заедно или у нас или у тях..
на работа![]()
www.nagradite.net/divdiv molq vi davaite mi to4ki! :P
Azzzzz!
абе темата ми се струва малко...тъпа![]()
а иначе.. на работа, излиза или и той си стои в тях..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
в кофата за боклук
love is gone!
на селоо![]()