- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приказка без край
В този момент господ ги наказа спря чалгата от уредбата и пусна пинк флойд а над тях се появи един космат гъз с очички и ги ръсеше с тор
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
и от някъде се чу глас да извиква ааааааааааалелуя
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
.. онова, което мърда и шава ...![]()
![]()
на фона се чува песничка:
"левия .... сърби шалялялял ... десния .... сърби шааааляляляля ..."![]()
![]()
.. в този момент изведнъж.. ??
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
тя хвана и започна да дърпа и го осмука като професионална свиркаджийка тираджияПървоначално написано от Hilary_
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
п.с. баааси любовната приказка ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
чи ко и има
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
питай какво й няма ...Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
всичко имаПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
в този момент се появи магарето от чобан рап и сондира голия задник на попаПървоначално написано от producenta
тогава попа стопира един руски самосвал...
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
А в самосвала беше ванко1 и питаше де ми е моматаПървоначално написано от JustAnotherGirl
и попа му отговорил "To the moon and back"
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
и ванко 1 отвърна ''oh my god she's gad otzad''Първоначално написано от JustAnotherGirl
И след това и Ванко, и Попа се застреляли.
А едно птиче стоеше и гледаше ...
(нека ви)
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
и цвъкаше звучно в едната ноздра на попаПървоначално написано от Jeuelle
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Свидетел на тази романтична сцена беше станала общата работничка Лидка Лаплата и се реши да си търси изгора...Първоначално написано от producenta
Лидка Лаплата тръгна към гората превъзбудена и при вида на един от вълците получи душевен оргазъм. Легна срещу вълка и се разкрачи, а той започна да я лиже, но се появиха хора и тя се сепна....
Стана и сеа вълкът избяга. Хората бяха набожни и започнаха да я ритат и изтезават.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БРУТАЛНО
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Тя се разпищя: "Oh, help me dr. Dick!!!" и от небето падна ннай-новият супер герой на Disney: Др. Горан Дик (ДГД). Той извади своят инструмент дълъг 65 сантиметра и започна да бие набожните мъчители по гърбовете (като тук таме уцелваше някоя дупка).
Лидка Лаплата не беше виждала такава сила и мощ, никой не я беше защитавал толкова храбро и така старата мома откри нов обект на мисли и желания.
Тя тръгна към него, но както дойде така и си отиде. Тя примигна и помисли, че сънува, но при вида на викащите набожници разбра, че всичко е било истина.
Тръгна си.... Плачеше... но изведнъж пред нея се появи ...............
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
През това време, докато той биеше набожните мъчители Лидка избяга насред гората и видя Хензел и Гретел и се запътили към къщата на бабата, но бабата им е подготвила нещо...
..което никой нямал желание да види. Тъкмо стигнали до къщичката на бабата, отворили вратата и какво да видят вътре: Баба Яга със садо мазо костюм и камшик в ръка. Тя погледна гостите си и каза....Първоначално написано от mrtn
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
плющете мъПървоначално написано от Priceless
децата взеха по един камшик и почнаха да я налагатПрез това време...
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Големия лош вълк седеше отстрани и се бараше за достойнството. Изведнъж в къщата нахлу ....
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!