.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от BladeOfMySoul
    Слушах го преди...за мен не беше просто музика...изигра доста сериозна роля в живота ми.В момента го слушам от време на време но само старите му албуми до енкор.Новите му работи дори и не съм ги поглеждала, сами си направете изводите защо.
    Има нещо такова и при мен. Никога не съм харесвала рапа като музика, винаги ми е бил неприятен, Еминем май е единственото изключение. Почнах да го слушам някъде 4-5 клас, спомням си, че бягах от вкъщи без да казвам къде съм, за да ходя да си купувам дискове от НДК.. Мислех си, че това е много лошо и никога не казвах къде отивам. Майка ми ужасно много ми се караше как е възможно момиче да слуша такава музика и само се възмущаваше какво ще излезе от мен. Минаха така 3-4 години, като основната мания беше той, но друг рап не поглеждах и никога не ми е било яко да слушам. Знаех нещата му до енкор и оттам нататък никаква представа нямах какво се случва. Та така доскоро, със съвсем нов изграден вкус, нямащ нищо общо с Еминем, съвсем наскоро някой ми пусна Beautiful и оттам отново, старите неща ги въртя непрекъснато. Relapse не съм го изслушала все още с изключение на тази песен, но за сметка на това изрових всичко старо и си го пускам пак. Харесва ми, че е различен и, че има много истина в текстовете му, а не пее само за простотии, както повечето рапъри. Може би затова го уважавам като изпълнител.
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Чакаме Relapse 2 който ще е в пъти по добър от 1

Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    От всички негови албуми най-любим си ми остава The Eminem Show купих си и Relapse,но не ми е сред неговите любими Общо взето той е от малкото хора в Холивуд,или ако щеш Америка,за които парите не са най-важното...щото за всички други рапъри най-важното са ланците и колите

I hope so.

Поздравче за феновете - http://www.vbox7.com/play:2ff9b215

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

аа снощи го гледах във филма Funny People. Голям е ;Д

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Какво мислите за 5те нови песни.Music Box е феноменална

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Допада ми като цяло. Някои от най-смислените рап парчета са негово дело.(мое мнение)

Очаквам с нетърпение следващия албум
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Еминем е сред най-добрите в рапа. Но напоследък качеството на музиката му падна доста...

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Не харесвам Еминем , но песента Beautiful ми допада
    Memento mei, memini tui!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Какво мислите за 5те нови песни.Music Box е феноменална
    мм определено и не само тя. доста добри песни изкарва ей ей, направо ме побърква от кеф честно
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

ВЕЛИК !

music box & elevator от новия <3
    Marshall Mathers

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си