- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Еминем
Има нещо такова и при мен. Никога не съм харесвала рапа като музика, винаги ми е бил неприятен, Еминем май е единственото изключение. Почнах да го слушам някъде 4-5 клас, спомням си, че бягах от вкъщи без да казвам къде съм, за да ходя да си купувам дискове от НДК.. Мислех си, че това е много лошо и никога не казвах къде отивам.Първоначално написано от BladeOfMySoul
Майка ми ужасно много ми се караше как е възможно момиче да слуша такава музика и само се възмущаваше какво ще излезе от мен. Минаха така 3-4 години, като основната мания беше той, но друг рап не поглеждах и никога не ми е било яко да слушам. Знаех нещата му до енкор и оттам нататък никаква представа нямах какво се случва. Та така доскоро, със съвсем нов изграден вкус, нямащ нищо общо с Еминем, съвсем наскоро някой ми пусна Beautiful и оттам отново, старите неща ги въртя непрекъснато. Relapse не съм го изслушала все още с изключение на тази песен, но за сметка на това изрових всичко старо и си го пускам пак. Харесва ми, че е различен и, че има много истина в текстовете му, а не пее само за простотии, както повечето рапъри. Може би затова го уважавам като изпълнител.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Чакаме Relapse 2 който ще е в пъти по добър от 1
От всички негови албуми най-любим си ми остава The Eminem ShowПървоначално написано от D12Respect
купих си и Relapse,но не ми е сред неговите любими
Общо взето той е от малкото хора в Холивуд,или ако щеш Америка,за които парите не са най-важното...щото за всички други рапъри най-важното са ланците и колите
![]()
I hope so.Първоначално написано от D12Respect
![]()
Поздравче за феновете - http://www.vbox7.com/play:2ff9b215![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Какво мислите за 5те нови песни.Music Box е феноменална
Допада ми като цяло. Някои от най-смислените рап парчета са негово дело.(мое мнение)
Очаквам с нетърпение следващия албум![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Еминем е сред най-добрите в рапа. Но напоследък качеството на музиката му падна доста...
Не харесвам Еминем, но песента Beautiful ми допада
Memento mei, memini tui!
мм определено и не само тя. доста добри песни изкарва ей ей, направо ме побърква от кеф честноПървоначално написано от D12Respect
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.