- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Еминем
Песента е доста хубаваа що се отнася до Еминем няма какво да се говори Еминем си е Еминем много добър рапър
![]()
The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova
песента е уникално и смислена : ) Crazy in love обаче ме подлудява мн ми харесва: )
Аве еи не се излагаите вееее как няма да пишете в тая тема няма ли фенове на ЕМ омфг аи ве хора кфо ви стаа наи известния рапар се пак, Фулл респект е апък песничката е мн здрава (яКа)
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
мхм мн е хубава песничката, страшно ми харесва, Еминем също.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Е невероятен е. Макар че от новия албум повече ме кефи 3 А.М., ама и Beautiful е много добра.
Еминем...цялостното му творчество ми допада доста. Песента също ми харесва много, защото е смислена и различна от останалите комерсиални тъпни.
За мен той е най - добрия рапър във всички отношенияПросто е единствен по рода си, доказа невъзможното
А песента според мен е най - успешна от този албум и клипа е хубав
![]()
фен и песента е супер
не се изказвай неподготвен,прасе
Еминем е тоооооолкова комерсиален ...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Май не сте слушали Beautiful?Първоначално написано от Bianca
Beutiful спокойно може да се сравнява с Lose yourself
ТочноПървоначално написано от D12Respect
Има и много други песни които показват таланта му
Пък и пише фен тема, запазете си мнението за вас, пфф
![]()
Забраявяш 2pac , Dre , Eazy - EПървоначално написано от profear
а от новите конкуренция са му Lil Wayne , Kanye West , T.I. ....
Но Eminem е единствения бял рапър стигнал толкова далеч ! Respect !
Beautiful е яка и е смислена :]
Велики рапари са много,няма спор. И другите от Relapse са жестоки!Първоначално написано от l0wrider
поздрав Eminem-insane
Как може да сравнявате Еминем с такива боклуци като Лил Уейн??
Единственият който може да се сравни с Ем е 2pac другите са просто моментно пробили и няма да оставят никаква следа след себе си
С всяка следваща песен Еминем показва че е уникален и не може да бъде сравняван с такива които не могат да направят един freestyle и не могат сами да си пишат текстовете за песните![]()
Жалки псевдо гангстери![]()
Един месец слушах само Beautiful.Ем е върхът,спор НЯМА!!!![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
http://www.youtube.com/watch?v=O3F7FvwDcsc UNIQUE ^_^
Слушах го преди...за мен не беше просто музика...изигра доста сериозна роля в живота ми.В момента го слушам от време на време но само старите му албуми до енкор.Новите му работи дори и не съм ги поглеждала, сами си направете изводите защо.
Песента е страхотна. Обаче само тя и може би Deja Vu са добри от новия албум. И все пак Еминем си е Еминем... Старите албуми казват всичко!
песничката ми стана любимаии певеца е супер,повечето от песните му имат хубави текстове
![]()
Marshall Mathers
Не съм 'фен' , ама му слушам песните ... има хубави.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Beautiful - красива песен,ама вече писва,щото всеки 2-ри чул тая песен и айдеее аз съм фен на Еминем ..Иначе мен лично повече ми харесва Underground или Deja vu
![]()
Искам пак до мен да застанеш и кръвта ми пак да запалиш,две души в едно да се слеят,две сърца в едно да живеят ..