- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ролята на парите в заведенията
Какво бе душицо?? И ти ли мислиш така?Първоначално написано от hardball
As S1m
KuRwA
![]()
Ку.рва си определено.Турска ку.рва при това.Първоначално написано от Kya
Е тук съм много съгласен. Всеки който иска, може! Най-лесно е да седнеш на улицата и да просиш. Нито съм виновен, че са израсли някои в дом за сираци, нито нищо. Пък и това не значи нищо. Всеки, който иска и е упорит, може да пробие, произхода не е от толкова голямо значение и има много примери за това.Първоначално написано от Battlescarred
Не, мисля, че си отчайващо глупава. Обусновано мнение.Първоначално написано от Kya
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
оф... дай направо да ходим от складовете да се зареждаме с мезета, алкохол, битови неща...
А ти си най-жалкото КУРве във форумът.Първоначално написано от hardball
Жалка помия
![]()
Отчайващо глупава и мазна лицемерка си ти.Сигурно вече целият форум е минал през мазната ти като баница путка
Треси сланини и пръскай токсичните си лиги във форумчето за бавноразващисе кузи. Начело с теб
Ако за 1 правописна грешка се насираш така, сигурно у вас е пълно с лайна и майка ти и баща ти са започнали бизнес с консервация на лайна от долни курви.
Престани да се заяждаш козичке с тлъст задник.
Виждаш ли и аз мога да убиждам.
Дай някакво по-свестно мнение. Разбрах че ти си най-долната тук.
As S1m
KuRwA
![]()
^ Наистина ли турчина отказва да те чука анално толкова дълго време?
тва не е тема за обсъждане...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
К'во е ставалоооо![]()
Много ме убиди. Моите нападки поне са обусновани. Аз съм груба, но не нареждам за без нищо.
Неграмотна си, факт.
Разсъждаваш плитко, факт.
Не разбирам дори защо държиш да се заяждаш с мен- явно много се притесни от това, че не ме кефиш.
И защо съм лицемерна? И защо съм курва? Употребяваш думички, чието значение не ти е напълно изяснено.
Нека съм най- долната. Не ми пречи особено дали ме имаш за такава.
Глупава съм, защото смятам, че си ретард. Еми явно целият форум сме някакви убер тъпаци, защото нещо ми се струва, че не само аз мисля, че си бавна.
А Терормашийн не разбрах какво точно каза, че ми презира мненията и не ме защитава обаче иначе не разбрах![]()
Софиярегюлър ако иска да ме пита на лично![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Куа не беше ли туркиня, дето я парабумтят в кафявия кладенец ?
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Ама от толкова ядене на баклава и турчина не я ще.Първоначално написано от SouthStandServiceLad
Сега миличката пише злобни коментари в тийн форум и се пени през фереджето.
вече ми намирисва на гавра, не може да е толко спрела...![]()
кузи сте !)@(#*!)@(#*
На някого май всичките вени са му се калцирали.
садфейс
И без ботев и левски и каквато и да било съпротива, руснаците щяха да ни освободят, защото имат интереси на територията.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Дори и да не ни бяха освободили(невъзможно) - ходил ли си в турция ?
Щеше да е в пъти по-добре и пак нямаше да сме под робство под никаква форма.
Тия истории с робството са били преди 100-тици години - не може да имат значение и сега за вас, би било тъпо меко казано, защото хората отговорни за това отдавна са мъртви а съвременните турци поне повечето нямат лошо отношение към българите. Не говоря за случая с тукашните "турци" и "помаци", които определено не гледат с добро око на българите, а за турските граждани.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Я сподели - гъза и и на живо и на голо ли е толко голем ?Първоначално написано от TERRORMACHINE
Много щеше да ти е добре да живееш като малцинство в турция...Първоначално написано от Tokarev
...NOT!
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
В момента ти живееш в собствената си държава като малцинство....спрямо почти всяка друга държава тук коренното население живее като скотове.Първоначално написано от PainMonopoly
Стандарта на живот там е по-добър от тукашния, и като малцинство щеше да се живее по-добре.
Стандартът на живот е по-добър единствено в европейската част на Турция.
Ти, Токарев, в Анадола бил ли си? Там живеят като туземци, не че не са си де...
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Живея в собствената си държава като малцинство в резултат на червеното управление и лизането на задника на ЕС.Първоначално написано от Tokarev
В турция работата е съвсем друга. Там практикуват асимилационна политика върху малцинствата си и не питат.
Щеше да ти е добре в турция... ако си турчин.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Виждал съм как живеят, но ние не сме в Анадола нали ?Първоначално написано от Goebbels
Пак повтарям ние никога нямаше да сме под турско робство заради руснаците...дори и да бяхме стандарта щеше да е като в европейската част.
токарев, наистина не разбирам какво значение има къде точно ще живееш. Навсякъде ще си бъдеш една мишка, която си сваля феса в знак на почитание и започва да духа рязания кур на някой арабин, с желанието си това да срине София.
Досега вие не се ли обяснявахте че е от голямо значение къде живееш ?Първоначално написано от Pliok0019
Като не е от значение що не заминеш за Анадола ? Никой не носи фесове вече, нещо си се объркала жестоко. Това е все едно да твърдиш че тука се носят пояси и потури - нещо си объркала времената за които говориш.
Всъщност нещо си объркана в главата - не случайно съм в София, а именно за да спомагам за упадъка на тоя смотан град. Мишки са такива като тебе бити, ебани и продадени в робство без да знаят мислейки че са свободни.
Кога съм говорила, че в анадола е по-хубаво от България? Кога съм казала, че бих искала да живея извън България?Първоначално написано от Tokarev
Много, много зле е положението при теб. Надминаваш дори туркинята.