- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ролята на парите в заведенията
Пльок, изобщо няма да се очудя ако Токарев има анадолска кръв и от там идва влечението му към Анадола.![]()
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Живей където искаш бе !
Положението при мен е непоправимо.
![]()
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Нали ти говори за анадола бе боклук ?Първоначално написано от Goebbels
Май всичките тука все към турция ви влече.
Сега само остава да ме набиеш.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Пари на просяци не давам щото половината са измамници, давам само на хора с видими физически недостатъци, защото те така или иначе много трудно биха си намерили начин за препитание поради адски много причини в милата ни родина. Относно останалото напоследък използвам парите си по най-рационалния начин по който мога. А цените зависят и от качеството бтв.![]()
.!.
Аз пари на цигани не давам.
Особенно се дразня, когато банди цигани окупират църквите. Протегнати пластмасови чаши от кафе, агресивни стари циганки, млади майки налягали по тротоарите с пеленечета. Отделно, че в жегите смрадта около тях е нетърпима.
Като малък бях възпитан в либерален дух, но с времето промених възгледите си.
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Разрешавам.Първоначално написано от Tokarev
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Първо трябва да ме намериш.....Първоначално написано от SofiaRegularCunt
И аз почвам да си мисля такива неща за вас - някак си не ми се иска да повярвам че има толкова тъпи хора събрани на едно място.Първоначално написано от Pliok0019
дори да влизаш via proxy пак може да бъдеш проследенПървоначално написано от Tokarev
По-добре е да се оглеждам нали ?
![]()
![]()
![]()