- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- По колко коремни преси правите?
Днес направих 400.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
МИ то аз така ги правя много ясно на наклонената лежанка и да се дигам и да не се дигам се са ми стегнатиПървоначално написано от go71n
Оле, горкият...Кой ти казва, че ги правя от първия път? Първите дни почвам по 50-100, след това със всеки следващ ден увеличавам с десет и като мина, да кажем, 250, после се свиква и 600 да направиш, мускулна треска няма да имаш.Първоначално написано от remix1912
![]()
По темата: Вчера направих 150, защото ме домързя.![]()
Male
И вие си не вервате за тия преси :X вие се изкарахте нещо като Роки само че в по-добър вариант
Абе смешко земи лъжи в друга тема като си много дъхан напраци клипче да та видим как ги правиш тея 600Първоначално написано от faststep
![]()
сутрин 2х100 , вечер 100. Преди правих по повече, но почнаха да ми се оформят плочки и ги намалих, защото не ми харесваше.
Толкова завиждаш, че чак си жалък. Защо ми е да лъжа някакви хора, които дори не познавам, замисли ли се?Първоначално написано от remix1912
Факт е, че като правиш всеки ден коремни, тялото ти свиква с равномерното натоварване и може да издържа на много големи интервали. Ти прави всеки ден в продължение на месец коремни, като увеличаваш с всеки ден и ще видиш, че не е толкова трудно.
![]()
П.П. Това 500 съм го правил миналата година, за тази година най-много съм правил 270, но скоро ще си счупя рекорда.![]()
Male
Аз спокойно мога да се довера, че някой прави по 500. Преди 2-3 месеца, като започнах да ги правя при 8 коремни преси корема ми умираше.Сега правя по повече от стотина без проблем.. Ако тренирам по усърдно не виждам защо и 500 да не направя.
![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Абе талашит за какво да ти завиждам че не можеш да лъжеш ли.Аз правя нормално кам 112-120 и си ми е достатъчно много,като се има в предвид че няма смисъл от повече от 50 .То и аз да тежах 20 кг. и аз щях да ги напрабя 1000 не че съм дебел де.Първоначално написано от faststep
А и точно много по-лесно ще ти е да лъжеш хора от интернет които не познаваш,защото няма как да знаят истината
Четири различни вида за долните по 15-20 повторения, също толкова и за горните, и страничните.
Добре, ти като правиш 112-120, какво пречи някой друг да направи 500? Какво като 50 са достатъчно, пречи ли да направя повече? Аз не съм тръгнал да правя релеф, защото така или иначе, като почнем училище, няма да имам възможност да продължа. Правя си ги за кеф. Невъзможно ли е? На 14 години съм, тежа 53 кг, не виждам нищо невероятно. Айде стига с тези селски изпълнения, никой не те кара да вярваш.Първоначално написано от remix1912
![]()
Male
Нямам нищо против прави си ги но лъжи правдободобно нали ти казвам ако не ти пречи дай на някой да те снима как ги правиш 500 и се отмятам от думите си.Това се отнася и за другите който казват че правят по 500-600-1000Първоначално написано от faststep
И на мене хуя ми свиква с времето като те еба всеки ден по няколко пътиПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
Ако наблегне на това, за няколко месеца упраженения почти всеки може да прави по над 300...500 не е лесно но изобщо не е невъзможно..
Тук чета.. и виждам само , че повечето хора завиждат . Естествено , че може по 500 преси че и повече . То си се свиква . Лично аз несъм пробвал колко мога , но днес ще пробвам .
Моите серии са .
Със свити колене на 90 градуса .
10х50
8х20
И още някакви там за корем , секи ден различно![]()
Това че човек не може да направи 500 коремни са абсолютни простотии!Трудно е г/д докато направиш 300 , оттам нататък корема ти просто свиква и си ги правиш. аз най-много съм правил 510 и тва беше преди няколко години..сега повече от 150 едва ли ще направя![]()
3x300 на ден..
Но ги правя от 2 - 3 години и съм свикнала..
айде сега, тези които не вярват да се нахвърлят |(
Доста си се прецакала, само тва ше кажа![]()
'Що?Първоначално написано от ZipFail
Ако е заради плочките или нещо подобно, не мисля..
По над 100 коремни преди на ден(още повече редовно) е най-малкото губене на време...да не говорим, че е доста вредно за корема и след 2рата седмица няма да имаш почти никакво развитие..
Абсолючно е възможно 600 коремни на мен !!