- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цици и пиене
Имам един малък проблем: кефя се на цици и пиене като всички мъже, но обожавам да са в комбинация. С други думи - обичам да поливам циците на момичето, с което ще правя секс, с алкохол. Може да звучи странно, ама си е истина, дано ми вярвате. Защото в началото беше ОК, някои се навиваха, а други не.
Ама вече съм в такава фаза, че не мога да го вдигна, ако не я полея с уиски или водка. Колкото и да е яка пичката! С домашна ракия не съм пробвал, знам, че на нея й се радвате много... Иска ми се да знам, че това не е трагично - не е като да искам да чукам дървета или животни все пак!
Като ще правиш нещо , прави го със стил , иначе оставаш поредния ДЕБИЛ !
ОМГ![]()
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
по-трагично еПървоначално написано от sw337y
Абе вие сте ебати племето тея след 95... толкова не можете да се придържате към нормалния секс, ами трябва да измисляте нови неща и да ги прилагате винаги...
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
нищо ти няма на секса... ама си алкохолик, тва ти е проблема![]()
![]()
Всички са прави по-горе![]()
Ама ти не си много добре бе,имаш проблеми с алкохола и с други неща![]()
Не ти завиждам,освен презерватив трябва да си носиш с себе си и едно шише уиски![]()
Голяма тема.![]()
Като се замисля, кво по-хубаво от чифт готини цици и шише хубава пиячка.
![]()
Пробвай да не пиеш и ще видиш ефекта![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Сложи на един памук водка,сложи си го на пишката и го запали..По-яко ще е и ще ти държи влага повече време.
П.С. Не мисля,че сте прави да го нападате и да му се подигравате..Дръжте се малко по-сериозно все пак..
Абе странен фетиш е на пръв поглед, ама реално погледнато ... всички мъже обичаме цици и почти всички обичаме да пием. Аз даже редовно се бъзикам, че мечтата ми са цици пълни с бира.![]()
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Ако намериш ... дай насамПървоначално написано от Nevyzmutim
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Първоначално написано от Harum_Scarum
Сам си противоречиш. Първо го базикаш да си запали хуя после викаш по-сериозно и да не се ебават.
Баце алкохолик сиПървоначално написано от Nevyzmutim
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Ай не.. човек спри пиенето бе ... и аз обичам водка, ама ми се свиди да я хабя, само за да я изливам върху мъжете с които спя
![]()
^Изливай я в гърлото си, не върху мъжете, с които правиш секс.![]()
Алкохолиците имат проблем с алкохола ... аз нямам - много добре си се разбираме.Първоначално написано от Princessani
![]()
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
ох боже.. шибан Facebook.. търсих Like бутона за твоя коментар около 10 секунди докато осъзная къде съмПървоначално написано от Nevyzmutim
![]()
![]()
![]()
![]()
иначе добре ме разсмя
![]()
![]()
Трагично чак не е, ама си е странно. Но ако момичето няма нищо против, какво толкова...Защо не пробваш да замениш алкохола с нещо друго, например шоколад, сметана и т.н.?![]()
![]()
Цици и пиене, кво друго му трябва на човек.
Бачо ви Груди се завърна.![]()
Да не можеш да го вдигнеш ако не я полееш![]()
![]()
![]()
![]()
иди се прегледай
![]()
спри алкохола за известно време, не получаваш ерекция без него, защото си внушаваш, че имаш нужда от това
П.П. като гледам какви думи използваш, еми, ти си един див селянин![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
пишокати има проблем с алкохола, тряя си поговорите сериозно с него и му кажи да спре алкохола или поне да го намали.....ееее аман от пияници....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()