- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс СМС-и
Ем, в тази темичка напишете всички "мръсни" , еротични и както искате още ги наричайте тези СМС-и които сте пращали или са ви пращали:P
![]()
![]()
I know - you want ME (devil)
и номера ви отдолу
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
катинар нещеш ли!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Първоначално написано от gentlelover
заповядай
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Пич много си нагъл бе!Първоначално написано от Adrenalinche
![]()
Westside rollin' all day, every day
Имаше такава тема,потърси я и си чети..![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Хе, Хе ...Първоначално написано от TheX
Не съм "ПИЧ" но нищо
![]()
Извинявам се , потърсих "УЖ"Първоначално написано от nefchi_bs
но не намерих
и за това я пуснах :P
никога не бих написала тук толкова лични неща !![]()
Не можеш ли самичка да си ги измислиш?![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
в момента се сещам само за 2, които съм писала
Първия: Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ.Желаеш ме и аз съм твоя....... ела и ме вземи
и втория: Представи си как нежно захапвам устните ти, оставям смучка на врата ти и бавно се спускам надолу .... а там вече ти казваш какво да правя![]()
нещо такова беше![]()
хохооо ...Първоначално написано от MrUndaztood
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
амм не се сещам особено .. писала съм ги на момента пък и беше отдавна ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
яко е да пишеш примерно "ши та чукам"![]()
![]()
Просто аз
"Езичето ми се плъзва надолу по корема ти и... И СЯ КЪДЕ ДА СИ ПЪХНА ЕЗИКА ВИКАШ?"
Всичко е въпрос на това до колко ще те удари музата,а на 2-3та чаша те удря доволно,но тогава едва ли ти е до смс-и а по скоро направо да звъннеш и да кажеш "Така и така искам да правим секс"Пращала съм смс - "Искам те над,под,зад и ВЪТРЕ в мен" или "Трябва ми мъжко мнение как ми седи новата блуза и помощ да я сваля".Получавала съм смс от който не толко ми се прииска секс колкото ме изби на смях - "Искам да усетиш как животното расте вътре в теб" (на този смс незнам защо но "животното расте вътре в мен" в 1вия момент си помислих за бременна майка)
![]()
Намерих написано в една тетрадка следното:
Искаш ли дрога, която рита като кон? Или искаш да те лижа като бонбон? Или пък да те друсам като каручка.. защото си дива и перверзна кучка.
То тва е по-скоро за момчета.. а ако някоя от вас получи нещо подобно можете да отговорите:
В отговор ще ти отвърна, тъпкано ще ти го върна. Цяла нощ ще мастурбираш и накрая ще блокираш. Немощен и изтощен, ще си мислиш пак за мен!!
:Р
Изпратете SMS с текст MAD115M583416 на кратък номер 1972
'Чезвай тога'а!Първоначално написано от anonimchetou
Тоя SMS дори на мен ми подейства адски възбуждащоПървоначално написано от MandZ
![]()
![]()
![]()