- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някаква песен
Тони-Всичко било е на сън
"Целуни ме със устни прохладни
по-сладки от мед.
Даи ми нежна отрова но не и
прегръдки от лед!
Исках с теб да избягам но с мен ще
избягаш ли Ти?
Всеки път ми се криеш поне този път
остани. Кой изтръгна крилете от
крехките ти рамене?
Нека аз те обичам поне..."
и все пак ако мацката не иска да има нещо общо с теб,не виждам как 1 песен ще помогне![]()
valdes, аз съм музикален помияр. Слушам почти от всичко по малко.Първоначално написано от valdesbg
Иначе съм голям фен на Бон Джоуви.
Nightwish, Rage against the machine, Muse, Within Temptation и малко Rhapsody.
Малко Металика, малко Пърпъл
И още цял куп други
А щях да забравя Рамщайн. Имам им цялата дискография...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз СЪМ много наясно със себе си. Това, което се опитах да кажа е че често се опитвам да разбера гледната точка на другите, пренебрейгвайки своята. Ако гледаш се през своите очи няма как да разбереш гледната точка на другите. В случая можеше да кажа: Мани я тая не си струва и да се врътна. Но от различни нейни жестове и действия съм забелязал че няма как да е точно такава за каквато понякога се представя.Първоначално написано от valdesbg
Ако щеш например. Човек може да я накара да направи това, което той иска, но ако я накара така че тя да не разбере че я кара, а си мисли че го прави, защото тя така иска. Иначе е на принципа: Бий се или бягай.
Не обича да се подчинява или да показва слабост. Това съм го забелязал. Понякога колкото и да и е трудно пак се прави че не и пука от нищо и никой, както и ми каза веднъж, но аз нещо не и повярвах.
Здравейте.
Връщам тази тема чак от 3та страница за да благодаря на всички отзовали се тук.
Благодарява ви много.![]()
Времето ме е научило че не бива да се радвам толкова рано....но все пак...заплануваното от мен писмо....свърши своята работа и усетих отново ентусиазма и. Дано този път е за доста повече време от предишните пъти. Дано!
valdesbg, знам ли...може да не е истина това, което каза че съм последната дупка на кавала за нея. Може би просто ме иска за приятел и чувствата ми към нея, за които знае че са силни, просто я плашат. Един вид губи ме като приятел, но не ми дава надежди и не ме кара да страдам (аз си знам колко не съм страдал, но явно още не е научила точният подход затова)...и затова се крие. Ще видим в бъдеще де...нищо не се знае.Но ясно си спомням думите на една приятелка от интернет преди време. А те бяха нещо от рода на: Аз го исках за приятел, но той не ме разбра и пътищата ни постепенно се раздалечиха до таква степен че се забравихме вече.