Здрасти аз ревнувам приятелката ми адски много, но защото тя самата ме кара в тъпите сайтове и в скайп ако някой и пише, тя не можела да не му отговори или по точно както тя ми каза "Не мога да не ги отразя" ... Добре де питам я аз на теб приятно ли ще ти е някой да ти пише целувки и ти да му отвръщаш със същото ?
При което тя ми казва когато на теб почнат да ти пишат им отвръщай ... на мен не ми пишат 1во защото съм момче и 2ро когато са ми писали просто не им обръщам внимание и ги подминавам.
Тъпото е че тя не иска да приеме това за целувките и инловчетата било то в скайп или в импулс че ме дразни, нека да и ги пишат нека всичко но просто аз се дразня когато тя ги отразява....
Как да я накарам да спре, защото тя иска да спра да я ревнувам, но не иска да спре да им пише тези неща :X
П.С. Човек не ревнува когато няма от какво, примерно ако около нея/него се навъртат тя или той и човека до теб не им обръща внимание а ги подминава естествено, че ревност няма да има .... но когато не ги подминава а се спира пред тях тогава я има
Имал съм други приятелки който никога не са ме карали да ревнувам, защото колкото и да са ги търсели не са им отговаряли и не са ми давали повод да ги ревнувам дори за момент....