.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какво да правя?

Значи историята е много объркана.Цяло лято бачках на морето и както всички знаем там е голям разврат..Последната вечер когато ми правиха изпращане бяхме се събрали много колеги и вечерта не помня как се озовах със управителя на най-голямата дискотека-няма да казвам в кои курорт ( а ние с него се познавахме и от преди)и спах с него...само че аз си мислех че ще е просто секс зе едната вечер а тои на следващия ден ми звъни,излизахме лафихме си много готин човек излезе от него...и всички някфи е се чудеха как сме станали толкова близки щото той не е кой да е...сега като си заминах от морето тои се ми звъни говорим си ала бала...обаче не знам какво иска от мене .един колега ми вика колкото и да е земен недеи се занимава с тоя човек щото не знаеш къде ще те вкара и т.н от друга страна ако поддържам връзка с него тои ще ми отвори много врати , но съм объркана защото не знам дали да му се доверя или не...

Бъди предпазлива но на твое място бих го използвал

И какво като е управител на дискотека и има пари? Не е човек, няма чувства и не може да му се вярва ли ?
    Вярно е и това, че тия по морето не се занимават само с чист бизнес де, но не са всички такива...

Хаха е какво като управител на най-голямата дискотека във въпросния курорт . Ти ако си имаш акъл ще се възползваш максимално от него. Подържай връзка с него, виж го що за човек е. Не си изпускай шанса заради , някой който ти е завидял . Успех !

Град
    In the middle of Nowhere
    Имай си едно на ум за всеки случай,но не го заебавай заради предрасъдаците на някои глупак..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Еми ако си го опознала достатачно добре и знаеш що за човек е,защо да не продалжите враската си

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от sweetchef
    Еми ако си го опознала достатачно добре и знаеш що за човек е,защо да не продалжите враската си
    Ти си мноо зле бе..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    що пък трябва да го използва бе,умници, бахти продажниците сте

Цитирай Първоначално написано от ludiq0maks
    Хаха е какво като управител на най-голямата дискотека във въпросния курорт . Ти ако си имаш акъл ще се възползваш максимално от него. Подържай връзка с него, виж го що за човек е. Не си изпускай шанса заради , някой който ти е завидял . Успех !
    +1

Град
    Чаfдар Етрополе
    ако е само за да го използваш ми е ясно каква си ..
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от krasivia
    ако е само за да го използваш ми е ясно каква си ..
    +1

Защо хората са такива-гледай да намажем колкото се може повече от дадена ситуация,независимо колко е неправилно?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Имай си едно на ум за всеки случай,но не го заебавай заради предрасъдаците на някои глупак..

Град
    незнам
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    \/
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Aбе ... довери се на чувствата си - ако искаш да имаш нещо повече с него от приятелство - накарай го да те желае,а ако го искаш само за да ти се отворят въпросните врати - просто поддържай приятелски отношения ... първо реши какво искаш ...

...to be or not to be ..

кък е казал великия народен мислител " щом със задник ти напредваш знай ще станеш ... "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си