- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя?
Значи историята е много объркана.Цяло лято бачках на морето и както всички знаем там е голям разврат..Последната вечер когато ми правиха изпращане бяхме се събрали много колеги и вечерта не помня как се озовах със управителя на най-голямата дискотека-няма да казвам в кои курорт ( а ние с него се познавахме и от преди)и спах с него...само че аз си мислех че ще е просто секс зе едната вечер а тои на следващия ден ми звъни,излизахме лафихме си много готин човек излезе от него...и всички някфи е се чудеха как сме станали толкова близки щото той не е кой да е...сега като си заминах от морето тои се ми звъни говорим си ала бала...обаче не знам какво иска от мене .един колега ми вика колкото и да е земен недеи се занимава с тоя човек щото не знаеш къде ще те вкара и т.н от друга страна ако поддържам връзка с него тои ще ми отвори много врати , но съм объркана защото не знам дали да му се доверя или не...![]()
Бъди предпазлива но на твое място бих го използвал
И какво като е управител на дискотека и има пари? Не е човек, няма чувства и не може да му се вярва ли ?![]()
Вярно е и това, че тия по морето не се занимават само с чист бизнес де, но не са всички такива...
Хаха е какво като управител на най-голямата дискотека във въпросния курорт . Ти ако си имаш акъл ще се възползваш максимално от него. Подържай връзка с него, виж го що за човек е. Не си изпускай шанса заради , някой който ти е завидял . Успех !
Имай си едно на ум за всеки случай,но не го заебавай заради предрасъдаците на някои глупак..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Еми ако си го опознала достатачно добре и знаеш що за човек е,защо да не продалжите враската си![]()
![]()
Ти си мноо зле бе..Първоначално написано от sweetchef
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
що пък трябва да го използва бе,умници, бахти продажниците сте
ако е само за да го използваш ми е ясно каква си ..![]()
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
+1Първоначално написано от krasivia
Защо хората са такива-гледай да намажем колкото се може повече от дадена ситуация,независимо колко е неправилно?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от nefchi_bs
\Първоначално написано от t0d1t0
/
KO6MARA GSI 16V RISSE
Aбе ... довери се на чувствата си - ако искаш да имаш нещо повече с него от приятелство - накарай го да те желае,а ако го искаш само за да ти се отворят въпросните врати - просто поддържай приятелски отношения ... първо реши какво искаш ...
...to be or not to be ..
кък е казал великия народен мислител " щом със задник ти напредваш знай ще станеш ... "![]()