Здравейте Ето ,че пак искам съвет от вас...
Ситуацията е следната:Имах си приятел ,с когото бяхме заедно 10 месеца.Разбрах,че през първите 2 месеца от връзката ни ми е изневерил(целувал се е с др момиче).Простих му понеже мн го обичах.Всичко вървеше мн добре,докато един ден разбрах ,че се е зарибявал с други момичета в сайтове за запознанства(а може и не само там),казвал им е ,че си няма приятелка и ги е канил на кафе.Тогава чашата преля,казах си ,че повече няма да го търпя и се разделихме...Той идваше до вкъщи ,плачеше и ме молеше да сме отново заедно.Каза,че е осъзнал грешката си и ще направи всичко за да я поправи.Не му повярвах.Вече 5 месеца не сме заедно.Аз си имам приятел от 4 месеца и в началото бях привързана към него,но той направи едни неща,с които ме отдалечи от него.Както и да е...Та вече нямам чувства към сегашния си приятел.Обичам бившия...Мислех ,че съм го забравила,но явно не е така.Той ми пише всяка вечер в скайп.Казва ми ,че наистина се е променил и трябва да му повярвам...но не мога.Страх ме е,че пак ще ме нарани.За сега мисля да остана сама,да не съм обвързана с никой,понеже така ще е най-добре..може би.
Кажете ми какво да правя,как да постъпя?
Благодаря ви ,предварително