- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак ще трябва да помагате :)
бившия ти приятел едва ли се е променил и едва ли ще го направи в бъдеще.от ли4ен опит-вълка козината си мени,но нрава не.о4евидно все още има 4увства към теб.ако бях на теб щях да се върна при него,с ясната мисъл 4е той не може само с 1 моми4е и ще търси и други зад гърба ми.
I can't stop myself from loving you <3
Първоначално написано от b0nb0nchet0
Точно за тази мисъл се сетих и азПомисли добре и реши какво да правиш. Ти най-добре знаеш как стоят нещата
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ти сама каза как ще е най-добре, остани си сама за известно време.![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Първо това да си с някой без чувства е горе-долу равносилно на това което е направило онова момче с теб.Второ не знам ама мисля, че трябва да си чувала поговорката "Вълкът козината си мени, но нрава не" ..вярвам, че сама можеш да си направиш изводите.Само да ти кажа, че щом няколко пъти ти се налага да му прощаваш, въпрос на време е да дойде и новия момент
Все пак това си е твоя живот и ти си избираш как да го живееш, а и има още една подробност, чувствата които изпитваш си ги изпитваш ти, не ние, затова и е толкова лесно да се говори
хайде, че се олях май
Успех!