.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Супер фен Аватара на sladkalady

Пак ще трябва да помагате :)

Здравейте Ето ,че пак искам съвет от вас...
    Ситуацията е следната:Имах си приятел ,с когото бяхме заедно 10 месеца.Разбрах,че през първите 2 месеца от връзката ни ми е изневерил(целувал се е с др момиче).Простих му понеже мн го обичах.Всичко вървеше мн добре,докато един ден разбрах ,че се е зарибявал с други момичета в сайтове за запознанства(а може и не само там),казвал им е ,че си няма приятелка и ги е канил на кафе.Тогава чашата преля,казах си ,че повече няма да го търпя и се разделихме...Той идваше до вкъщи ,плачеше и ме молеше да сме отново заедно.Каза,че е осъзнал грешката си и ще направи всичко за да я поправи.Не му повярвах.Вече 5 месеца не сме заедно.Аз си имам приятел от 4 месеца и в началото бях привързана към него,но той направи едни неща,с които ме отдалечи от него.Както и да е...Та вече нямам чувства към сегашния си приятел.Обичам бившия...Мислех ,че съм го забравила,но явно не е така.Той ми пише всяка вечер в скайп.Казва ми ,че наистина се е променил и трябва да му повярвам...но не мога.Страх ме е,че пак ще ме нарани.За сега мисля да остана сама,да не съм обвързана с никой,понеже така ще е най-добре..може би.
    Кажете ми какво да правя,как да постъпя?
    Благодаря ви ,предварително
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    За сега мисля да остана сама,да не съм обвързана с никой,понеже така ще е най-добре
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Europe
    Остани си със сегашния ти приятел

остани сама за сега а бившия ти щом веднъж го е направил.. защо да не го повтори.. ?! а тези сълзи и сополи и моленки.. ги отпиши

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от 0409
    И ти ли имаш рожден ден утре?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Град
    Europe
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Даааа

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Даааа
    Йеееййй ..и аз така

Hilary_

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Както казах в една друга тема преди известно време:

Хем сърби, хем боли, хем драго ми е.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Както казах в една друга тема преди известно време:

Хем сърби, хем боли, хем драго ми е.
    Точно..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

По-добре остани сама за малко, а по-късно, ако си още влюбена в предишния ти приятел, можеш да му дадеш още един шанс, ако той още го желае. Но само един - без изключения, и ако пак направи нещо подобно - направо го забрави вече.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Наистина за момента е най-добре да останеш сама със себе си и да обмислиш нещата добре..
    Ако нямаш чувства към сегашния си приятел.. по-добре недей да го лъжеш и да му даваш напразни надежди, а и ако се разделите ще можеш да прецениш по-лесно дали имаш чувства.. отколкото да се надяваш с времето да го заобичаш..
    Бившия ти приятел може наистина да си е осъзнал грешката.. след като те е загубил, но щом ти е изневерил няма гаранция, че няма пак да го направи.. така, че нито ти нито ние можем да знаем дали е искрен или не, но ако искаш да се върнеш при него и да му простиш.. все пак си имай едно наум..
    И в крайна сметка най-добре си остани сама и си изясни към кой имаш чувства и с кой искаш да бъдеш..

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    остани сама за сега а бившия ти щом веднъж го е направил.. защо да не го повтори.. ?! а тези сълзи и сополи и моленки.. ги отпиши
    точно..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    Наистина за момента е най-добре да останеш сама със себе си и да обмислиш нещата добре..
    Ако нямаш чувства към сегашния си приятел.. по-добре недей да го лъжеш и да му даваш напразни надежди, а и ако се разделите ще можеш да прецениш по-лесно дали имаш чувства.. отколкото да се надяваш с времето да го заобичаш..
    Бившия ти приятел може наистина да си е осъзнал грешката.. след като те е загубил, но щом ти е изневерил няма гаранция, че няма пак да го направи.. така, че нито ти нито ние можем да знаем дали е искрен или не, но ако искаш да се върнеш при него и да му простиш.. все пак си имай едно наум..
    И в крайна сметка най-добре си остани сама и си изясни към кой имаш чувства и с кой искаш да бъдеш..
    +1 По-добре го зарежи сегашния, няма смисъл да го мъчиш и да го лъжеш момчето.

Зарежи сегшния си приятел..нямя смисъл да си с него и остани малко сама и обмисли добре нещтата и когато си сигурна избери подходящия. Но ти препоръчвам да забравиш и за двамата и да продължиш напред.
    www.nagradite.net/divdiv molq vi davaite mi to4ki! :P
    Azzzzz!

Според мен рискувай... бъди с бившия ти..може би и инаистина да се е променил.. нищо не губиш ако опиташ още веднъж...Успех

Голям фен Аватара на RaZzer
    Зарежи момчето, с което си в момента... Постой си известно време сама (разбери се със себе си дали си сигурна, че искаш бившия) и ако решиш, че го искаш - дай му шанс!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Страх ме е,че пак ще ме нарани.За сега мисля да остана сама,да не съм обвързана с никой,понеже така ще е най-добре..може би.

Извод: Не се връщай там където вече си преминала ...

В никакъв случей недей да се връщаш при стария си приятел .. Хората са казали "Вълкът козината си мени,но нрава не." .. Изневерил ли е веднъж или два пъти 100 % пак ще го повтори. Най-добре си остани сама за малко,премисли ги нещата .. продължи напред.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не обичаш сегашния си приятел, а бившия, когото обичаш, ти е изневерил и се е зарибявал с други. Не вярвам да се е променил толкова лесно. На думи всеки се променя. Така че най-добре остани сама за известно време... може пък да се появи ново момче, което да те накара да забравиш миналото.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Той може да не направи същото,а други глупости.Повярвай ми от личен опит го казвам.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Еми постой си малко съма пук по нататак ако имаш още чувства към бившият опитайте пак.Може пък наистина да се е променил

Както казваш най-добре ще е засега да останеш сама А Ако бившия ти приятел те обичаше нямаше да ти изневерява с други!!!
    tAke a dIrty pIcture

Град
    София
    Ти ИСКАШ да си с бившия. Бъди с него. : )
    Simple.
    Вие на хероин ли сте бе?

Имам странното чувство,че всяко второ момче изневерява първите 2 месеца,после прави някфи глупости и накрая като го зарежеш ти реве на вратата

Направи каквото чувстваш за редно... слушай сърцето какво ти говори не ние!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Страх ме е,че пак ще ме нарани.За сега мисля да остана сама,да не съм обвързана с никой,понеже така ще е най-добре..може би.

Извод: Не се връщай там където вече си преминала ...
    Да, и аз така мисля.За човек, когото съм обичала бих направила всичко, но не и отново да го обикна.Разликата е,че ти още го обичаш.
    Но,има ли първи път има и втори и трети(относно изневярата)
    Това,че е плакъл - голяма работа.Не вярвай на сълзите в мъжките очи те не плачат,дори когато ги боли.
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си