- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години ...
На колко години купихте първия си презарватив и закакво го исползвахте ако не се лъжа аз бях на 13 и го напълних с вода и го спуках на една дърта пача дето мн ма дразнеше на главата ..![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Малък ли ти беше бе, секси?Първоначално написано от djoniskiora
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
ми на 11 мисля че бях!! подарих го на един фр
ОБИЧАМ ТЕ
Първоначално написано от djoniskiora
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
бях много малка. Нашите ме пратиха до магазина и ми бяха написали кво да купя ии аз давам списъка и вътре продавачката гледа 2 презерватива и умря да ми се смее.. след тфа 2 години не можеха да ме накарат да ида да напазарувам![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
хях мн конфузноПървоначално написано от monincetyyy
![]()
![]()
![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
На 11-12 седеше ми в портмонето и го хвърлих 7ми клас някъде...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
На 14 (миналата година..). За подарък.Даже помня-бяха Durex Love
![]()
на 8 мисля че съм бил,надух го и го вързах като балон,разходих се с новия балон по улицата,после се чудих защо хората ме зяпат..![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Бях на 8, но не го купих, а сестра ми го донесе от училище - бяха имали онзи час по сексуална култура. Напълнихме го с вода и го спукахме (случайно) в кухнята пред родителите ни. Те не се смяха много, но нямаха против да си играем така.
Иначе презервативи не съм купувала, винаги приятелят ми ги купува.
на 10 с 1 фр купихме 5 капута и ги метахме от 10тия етаж върхо хората![]()
![]()
маниПървоначално написано от profear
голям смях беше
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
10-11 :Дпълнех ги с вода
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
на 9 ... пълних го с вода и в/у на г-на обувките![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
Ба, аз пък никога не съм купувал. Ама всяка година в денят за борба с вируса на СПИН раздават презервативи от училище, зрелище е. Всеки, който има час по физическо навън в този ден, бива жестоко опръскан от десетки летящи от прозорците презервативи, пълни с вода (един път май течността не беше вода). За жалост, ние бяхме измежду тези нещастници последния път.
На 10 ...За да видя дали наистина е по-удобно да замерям хора по улицата вместо плик
![]()
![]()
![]()
Не помня на колко години съм била,но го намерихме с едни приятели в нас и го сложихме върху един парфюм и след това го напълнихме с вода да видим дали ще издържи...![]()
Лапешка му работа...
![]()
![]()
......a 6-7 клас май беше и в даскало напълнен с вода си го подавахме в кръг и чакахме да видим в чии ръце ще се пръсне...
ооо даа и на 8 годишни лапетийки им продават капути... брейй бреййПървоначално написано от Di
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
истина еПървоначално написано от pampers
Преди седмица седя с приятелката си пред блока и и там имаше някакви лапета. Няколко момченца се бъзикаха с 1-2 момиченца и едното отиде и купи презерватив
Как му дадоха не знам , ама смях голям беше после
![]()
Станислава
На 12-13. Носих ги в даскало и се целихме с тях във физкултурния салон![]()
![]()