- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-добрия лак за коса
Амм..търся добър лак за коса за обем..Първо използвах заления Тафт и не съм въобще доволна...Какво ще ми препоръчате..?![]()
черния Тафт е много якиначе има един Тафт с повече фиксация дори и от черния,но му забравих цвета
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Велафлекс![]()
предполагам този на Garnier е хубав :}
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Черния ама с малко лилаво![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Черния Taft - http://beautycosmetic.biz/images/taf...elakzakosa.jpg
Аз използвам този. Много съм доволна , като цяло продуктите на Taft са добри. :P
+1 черния дъ бестПървоначално написано от tonie__
![]()
Изобщо не харесвам Тафт, нито лака, нито пяната. Ползвам само Нивеа и съм супер доволна!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
За мен Taft си остава марка №1 доволна съм от него.Черният е много силен затова ви препоръчвам розовия той е за по-силна фиксация и мирише много яко![]()
Зеления на Тафт мирише най-якоИначе, като цяло аз от тъмно червения съм адски доволна, да не кажа най-доволна.Тея черните са наистина много добри,но за мен са прекалено силни/ама ги използвам де
/ Та Тафт са си най-дорбите.
![]()
Big or small, lies are lies!
Не знам чак кой е най добрият, но определено не е Fara. С него все едно се пръскаш с дезодорант.![]()
черния тафт .. доста съм разочерована от нивеата .. поне от този който имах до скоро просто забравих какъв цвят беше .. аа някой да е ползвал този новия на Гарниер .. как ви се струва чудя се дали да го пробвам
Ми според мен Гарниер имат хубави и качествени продукти.Мисля, че няма да е лош, но все още не съм го пробвала.Не мисля да го пробвам.Имам чувтсвото, че няма да е хубав и ще дам торба пари за него..![]()
Big or small, lies are lies!
Черния Тафт,но този с лилавото (като онзи от картинката по-горе)От него съм адски доволна
Сега съм пак с черен Тафт,но с червено ... Той също фиксира доста добре,но всякаш другия ми харесва повече
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Garnier![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
попринцип използвам черния тафт .. много съм доволна от него![]()
а сега малко съм в изключение и използвам един на Нивеа .. също не е лош ..![]()
![]()
аз използвам на Taft тъмно червения,доволна съм иначе и черния също е добър :P
++++++++++ предишния ми беше такъв иии не ми хареса!!Първоначално написано от katericArofl
сега пробвам някакъв на Diplona за обем...![]()
Със синия Тафт съм сега.. става, горе-долу ,,,
Някакви отзиви за лака на Гарниер?![]()
аз съм с лака на Гарниер и съм доволна, няма голяма разлика от черния ТафтПървоначално написано от taamara
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Тааафт![]()
Просто аз