- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-добрия лак за коса
С Гарниер съм и съм доста доволна,добра фиксация и дейстливелно дори на следващия ден след като си разресох добре косата,все едно не и бях слагала лак,добре ми дейтсва поне на мен.Докато с други лакове на следващия ден косата ми е отвратителна,аз и затова не позлавам много,но от този съм много доволна.
От Taft, единствено Titan Strong/син с оранжева капачка/ ми харесва.
Много съм доволна от зеления на Тафт и на Лореал един за обем - той е великолепен !
Вмомента съм с Нивеа за блясък,4-ка...доволна съм.
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Абе много ползват Гарниер-добър ли е?Косата ми е адскии чуплива и г/д само черния Тафт може да я удържи![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Много хубаво миришеПървоначално написано от TeenSpirit
![]()
На тафт Titan Look и Garnier Fructis са ми фаворити![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
аз съм с този на Гарниер купих го за 5.40,5-ца е моя нооо не знам нещо не ми харесва
Червения е мн як![]()
![]()
черния не е ли за мъже?
![]()
а розовия ми издаржа много малко ама яко мирише
лак за мъже
добреее![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
тафт,но и новия на нивея за блясък не е зле![]()
Днес си купих Garnier Fructis и утре ще го изпробвам... надявам се да е хубав. Фиксацията е 3.
Черния Тафт е най - хубавия, който съм ползвала досега.
черен тафт естествено![]()
някои ползвал ли е този лак с бамбук..мисля че на гарниер беше..сега се въртят реклами с него по телевизията една мадама с руса СУПЕР голяма коса![]()
![]()
... та хубав ли е,задържа ли косата ?
Една приятелка си го купи за 4.20 или за 4.50 не помня вече, после като я питах дали става за нещо тя каза че бил хубав.Първоначално написано от tanchu
![]()
да^^Първоначално написано от iiordanova
не разбирам само как търсиш лак за обем на косата...никой лак не го прави обема![]()
![]()
ти си го направи, а лакът само ще го запази
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Обема не е задължително много лак и топиране... Има лак за обем !
Аз също съм най-доволна от черния на Taft. Сега мисля да си взимам този на Garnier, но в магазините по моя град цената му е над 7 лвкак ще прежаля толкова пари за лак за коса нз, но все пак съм решена да го пробвам!
![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
В момента използвам черния Тафт и Нивеа за обем и съм доволна и от двата.
Fructis Style Laque Tenue & Flex Eclat Couleur![]()
Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.
има специален лак за обем на "НИВЕЯ" http://www.ivis-bg.com/images/lak%20volume.jpg
Трябва да го пробвамПървоначално написано от talasamche
![]()