- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-добрия лак за коса
сега съм със златист Taft мисля, че 4-ка беше... доволна съм от него... не сплесква, хубаво мирише... този новият на Garnier Fructis ме изкушава да го пробвам ноо... ще видим...
времет0 тu uztuча
+1 :P :P :PПървоначално написано от malkotoo
![]()
тафт-черен с лилавко![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
черен тафт
Аз също, някой знае ли каква цена е горе-долу?Първоначално написано от taamara
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
+1Първоначално написано от iiordanova
Днес си го взех, от DM за 4,99лв.Първоначално написано от IrRePlAcEaBlE
Тафт рулзззПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
Тафт --- > черен с малко лилаво![]()
![]()
![]()
![]()
...MaYbE...
Тафта е мн добър този черния аз понякога го ползвам и с нристали.
.....
Бежов или зелен тафтБез майтап
![]()
Тафт, аз съм със зеления
Черния тафт и Оранджевия на фара![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
SERI - професионални и най-добриТафт са боклуци.
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Има едни лилави винаги съм ги ползвала и съм много доволна![]()
Явно само аз не съм доволна от лаковете за коса на Тафт, направиха косата ми ужасна. Иначе аз сега ползвам един продукт на Л'ореал, който се води лак и ми харесва много, също съм доволна и от този на Гарниер.
какъв е този продук на лораел ?![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
пфф на гарниер лака ставаше и беше на добра цена![]()
само че аз имах един проблем за един месец ми свършиха две шишенца![]()
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.
апфф тос новия на Garnier е мн як (зеления) :]~... а кат си сложиш ше кажиш че с парфюм си се пръскала ...![]()
![]()
...
този го ползвах ама го няаше са в магазина и са съм с този пак черни ама с малко червено ест пак 5-ца а инче 4ката съм използвала ама не ставаПървоначално написано от iiordanova
![]()
wellaflex за мен е най-добрия
п.п аз ползвам този бежовия за силна фиксация