- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-добрия лак за коса
ТАФТ :P
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз съм ползвала какви ли не лакове , но най - доволна съм от Черния Тафт с лилаво.
Ммм Сери са си Сери....професионална марка са....но нз, Тафт смятам, че не отстъпват. До колкото четох мн сте зарибени по черния Тафт.....да ама защото не сте пробвали лилавия
![]()
![]()
ако си мислите, че черния е добър ...другия е направо златен(черния го пробвах ведъж....че то без лак по фиксирана ми беше косата,дето се вика
![]()
) ...та ето го въпросния Taft Titan Looks---->
Черният лак на тафт е с фиксация 5...а този с 5+,но е доста по силен от черния....и сега минавам към най-хубави лак (помислихте си че е лилавия...е да,ама не
).....пак на Taft Titan Looks...но оранжев
![]()
![]()
(не намерих снимка в нета) страшен е, фиксацията му е 7 :P
и мисля, че е от сравнително скоро на пазара,зашото само на 1 място успявам да го намеря....но е платина,ако лилавия е злато
![]()
![]()
Ако някой иска силна фиксация в оранжевия тафт се крие спасението му
![]()
![]()
![]()
На мен на Гарниер ми хареса, но Тафт си ми е любимияПробвах оранжевия е злато направо
Останах изумена
Тия простотии от рекламите за нищо не стават!![]()
Първоначално написано от milickata
Аз го имам.. СТРАХОТЕН Е! Taft MAXX Power, 7ца. Този черен Тафт ми поникна незнам къде ... всички него хвалят, ама не! В оранжевия му е майката
Три дни не ми мръдна правата косица! Истинско чудо.
![]()
Garnier Fructis
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Твърдо ЗА черния Тафт! Страхотен е!Но искам да ви питам дали някой е ползвал новите на Wella, които са за различните дължини коса? И каква цена е горе-долу.
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Аз съм доволна от Garnier fructis и CHI . Черния тафт изобщо не ми харесва,много слепва косата,а и като го напръскам след 10-15 мин почва да ме сърби главата..
Аз имам черния Тафт,но него го използвам за други цели..
За обем ползвам Londa Trend...става уникален обем и държи много време...
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
+++Първоначално написано от lizzy
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Не използвам лакове за коса, но знам, че на intensa е хубав.
popricip cherniq taft s LiLawo e hubaw obachee oranjewiq taft Looks max power e nai nai nai qkiq Lak !!Първоначално написано от divaneee
kosata ti ne myrda
![]()
Аз имам зеления Тафт и не е хубав, не съм доволна. Нямам търпение да свърши и да си купя нов по-хубав.
Аз също имам оранжевият Тафт с най-силната фиксация обаче не съм толкова доволна колкото сте вие.. не е чак толкова ГОЛЯМА фиксацията.. Лак като Лак.. голяма ,голяма колко да е голяма..
Тафт 7 xD
Pain is inevitable. Suffering is optional.
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Мнения относно лаковете за коса на Syoss?http://beautycosmetic.biz/schwarzkop...ml?language=bg