- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пристрастени ли сте към кафето ?
Не съм пристрастена и не го пия всеки ден.
Нов ник: Cassidy
Първоначално написано от juliee
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от l0lz
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Ужасно, ужасно много.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Обожавам кафето и би ми било много трудно да се откажа от него. Пия по 2 на ден. Обичам го чисто, силно, без захар, млаяко, сметана и други глупости, които само развялят вкуса му.
за пристрастеност не може да става въпрос, обаче като излизам ако пия нещо, ще е кафе. обичам много![]()
I see the sound
I will find my way
It's endless it's endless
!
Всяка сутрин по една чаша силно, гъсто и ароматно кафе. Просто без кафенце не може да ми започне деня.
Първоначално написано от l0lz
Не съм пристрастен към кафето, но го пия. Не си спомням да ме е боляла глава от кафе досега.
Миналата учебна година 2рия срок пиех по 2-3 кафета всеки ден, без значение учебен или почивен. Беше ми като наркотик![]()
пия много рядко, само ако и другите с мене пият. Нескафе 3 в 1 ми е като мляко с какао. And I like chocolate milk!
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
пристрастена .... някак си пресилено.Но иначе ДА кафето присъства в ежедневието ми определено !!
Сутрин, ако не изпия едно кафе - няма да съм аз. А ако не пийна кафе се чувствам отпаднала.. Много трудно бих се отказала от него,а дали съм пристастена - сякаш да..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Първоначално написано от plmn
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Към кафе не съм пристрастена, сега като се замисля от време на време пия от тея разтворимите глупости в пакетчета, но истинско кафе почти не пия. За сметка на това съм пристрастена към кофеина под друга форма - кока-кола и скоро осъзнах, че положението е станало сериозно. Излязох един ден от вкъщи с приятелка, в супер сдуханото настроение, нещо само я хранех, седнахме в някво кафе, купих си кола и след втората чаша вече бях толкова щастлива, че нямаше накъде.![]()
Не пия кафе, т.е. не съм пристрастена,а отвратена от кафето.
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Почти винаги пия сутрин и следобед кафе, а когато съм на училище няма ден, в който да пропусна. Иначе не съм пристрастена, мога и да не пия.
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Не,сутрин като запаля цигара пия 3 в 1 и това е