- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- вашите карат ли ви се когато ви видят пребити ;дд
яко се пребих с колело това лято
и майка ми вика-ейй ... как може да си толкова невнимателно детеще си счупиш главата!?!!
пък имам една приятелка която се е била пребила с колело и майка й крещяла-здраво ли е колелотоо ??![]()
![]()
![]()
споделете![]()
Тая история на твоята фр ми напомни за една случка у дома... Имаме една маса в хола, ама такава остъклена (много е калпава ама кво да се прави). Спънах се един път, щях да си разбия тиквата в нея, дойде майка ми и ме пита: "Лелееееее... ако беше счупила масата!!!"
А мойта глава?!![]()
![]()
Не, не ми се карат ама в повечето случаи ми казват, че не внимавам xP
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Ми да,карат ми се.Даже като се бия с някой,и кат се прибера в нас,насинен те още повече![]()
![]()
![]()
но това е защото знаят,че винаги аз съм виновен
![]()
Един път само се прибих по-брутално и не ми се караха.
Иначе на по-дребни синини и рани не обръщат внимание.
И спря да се върти за миг земята..
За дребни неща - не .. но ако е нещо забележимо започва кръстосаният разпит как съм , какво е станало .. да внимавам повече .. можело да стане кой знае кво .. притесняват се хората .. ;/
Не, свикнали са... от както се помня си разбивам я глава, я нещо друго, така че само ме разпитват къде съм се пребила и се приключва.![]()
Това винаги е първата реакция на родител , особенно ако не си едно дете.Първо ги избива на гняв как можеш да си толкова безотговорен , пък после на жал.Колкото до мене не си спомням скоро да съм се връщала пребита или смърлена.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
зависи
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
не са ме били,аз ги набивам и по мене никога не остават белези,освен скъсани дрехи/обувки
не се изказвай неподготвен,прасе
Ами плашат се, и започват да ми се карат, за да си придадат авторитет, но знам, че и на тях им е смешно, че имат такъв сакатлък за дете. Един ден се прибрах със сцепена глава от училище, тогава може би е бил най-големият разпит.Иначе обелените колена и ръце са редовна гледка и вече дори не си правят труда да ме питат какво е станало, най-много да чуят 'претрепах се от един покрив'.. Не мисля, че искат да знаят подробности.
![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
майка ми е адската паника веднага почва да разпитва и да се притеснява,баща ми е пълен непукист(което ми харесва)за глупостите,ако е нещо сериозно пита как съм,помага ако трябва ама никога не прекалява(веднъж бях паднал докато гонех автобусана дънките ми огромна дупка,коляното ми в кръв
.И той като изкара отнякъде кислородна вода или нещо не помня вече и 10 мин ми промиваше раната,щипеее
![]()
ми не ми се карат,аз със баща си в месеца най-много 2-3 думи да си кажем,майка обаче мн се притеснява,ама те ме знаят че съм побойник,доста често съм се връщал с посинен фар,ама другият винаги е бил по зле,за сега![]()
аз реших, че е някой да те е пребил xD..ами не, не се пребивам често
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
"Как може да си толкова невнимателна, тая глава за какво ти е?"
Това го казват непрекъснато, независимо дали имам рана метър на метър или съм се одраскала от нещо. Това си е контролната реплика.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не.Досега не са ме пребивали.Обикновенно аз пребивам някого
Еми веднъж се пребих доста брутално....колене,лакти,лиц е всичко беше помляно от едно паданеЕдна приятелка ме видя и ми помогна да с дотътря до нас.Ивиждаме майка ми отива на пазар.....и започваме да махаме тя ни видя и като отидохме при нея щеше да припадне женицата
А пък баща ми кат се прибра само ме видя и ме пита как съм а майка ми като почна да вършее.......
![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Е вярно си е че ми се карат незначителни неща,но за такова нещо не са ми крещяли![]()