.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Град
    •••Пловдив•••

каква любов ..

този раздел тряабва да се закрие ...
    л=бов НЯМА .. всичко е въпрос на пари и интереси .. така че няма нужда майна ...
    Ае мерси с тая любов ... няма такова нещо ... Мястото е добро и ти си най-якия доакто не останеш без пари ... след това почва сейра ,,, "ти се промени,не си същия" а ся де щото съм останал без пари ли ... усещам ги тия работи дори и на 4 литра алкохоол ..
    Направи първо пари и тогава момичето само ще те намери са казали хората много преди мен ..
    тва е факт лека сутрин .......

да го духат парата и съдията
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    В момента е неадекватен.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Любов няма, ама не и поради причините, които каза...

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    ти ги обичаш.. те гледат как да те вкарат в леглото.. и като не стане.. айде пътя

това ли е любов

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Офффф ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Ами ако малко внимаваш с какво момиче се забиваш, защото не всички търсят пари .. може би нещата ще се променят. Иии ебати гъзарите "свършиха ми парите" абее ейй пикльоо тоя бг рап ви развали още повече! Слушал две три песни на Респект ии айдее жените само парите ти искат.Големи гъзари станахте с на тако колите.

ОТРЕПКА !!!

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    Ами ако малко внимаваш с какво момиче се забиваш, защото не всички търсят пари .. може би нещата ще се променят. Иии ебати гъзарите "свършиха ми парите" абее ейй пикльоо тоя бг рап ви развали още повече! Слушал две три песни на Респект ии айдее жените само парите ти искат.

ОТРЕПКА !!!

АААА тука вече - НЕ ! Ти Респект изобщо слушала ли си ? И защо, по дяволите , избра точно тях за пример??
    Точно те пък имат едни от най-смислените текстове в "бг рапа". И .. абе ти май нещо против хип-хопа имаш ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Град
    Хах нищо против него не просто слушах Женски работи на Респект и от там на устата ми дойде мн сори ако съм убидила феновете на хип- хопа .. ама такива мн ме нерват !! Аа и загледай първия комент на автора .. точно на текста от ЖЕНСКИ РАБОТИ ми заприлича ии за тва мн се изнервих.

Град
    Варненска чайка
    ^ Не бе, няма нищо.

Hilary_

Град
    Темата е за кофата според мен:
    Първо: има много такива.
    Второ: Безмислена.

Град
    Paradise
    Оф, ПО дяволите, защо всеки, ВСЕКИ!!, който гаджето го зареже или му изнвевери бърза НЕ да си намери свястно момиче, а тича да направи тема в тийнпроблем, че любов нямало!!???

Има любов и НЕ зависи от парите. Досега с едно момче не съм се хванала заради парите му. Ходила съм и с момчета дето си броят стотинките за билетче.

Това, че ти си награбил някоя кифла, която няма мозък и техните са неспособни да и насмогнат на гримовете, фйешън дрешките и марковите обувки и чанти, си е ТВОЙ ПРОБЛЕМ и ТВОЙ ИЗБОР! Намери си момиче с мозък и такива проблеми няма да имаш.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Оф, ПО дяволите, защо всеки, ВСЕКИ!!, който гаджето го зареже или му изнвевери бърза НЕ да си намери свястно момиче, а тича да направи тема в тийнпроблем, че любов нямало!!???

Има любов и НЕ зависи от парите. Досега с едно момче не съм се хванала заради парите му. Ходила съм и с момчета дето си броят стотинките за билетче.

Това, че ти си награбил някоя кифла, която няма мозък и техните са неспособни да и насмогнат на гримовете, фйешън дрешките и марковите обувки и чанти, си е ТВОЙ ПРОБЛЕМ и ТВОЙ ИЗБОР! Намери си момиче с мозък и такива проблеми няма да имаш.

Много си права, ама нали знаеш, че такива "пичове" не си падат по "здухани мацки" (иначе казано НОРМАЛНИ). Под нивото им е.

абе момчето си е право до известна степен все пак живеем в общество, в което се толерира материалното, а духовното се оставя на заден план. Но все пак пич не прибързвай с заключенията има си "момичета" и Момичета, както си има "момчета" и Момчета
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    Човека не е изтрезнял от снощи после дори няма да си спомня че е пуснал такава малоумна тема
    Забавно е да правиш невъзможното!

е то човек когато е пиян си казва всичко което си мисли абе дайте да му кажам едно Наздаве и да продължава да си льока там то е за хубаво
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Град
    А така кво се нервирам пък и аз.

Мега фен
    Град
    <3
    Ти си кретен.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ей, че разбирате, ама.
    Вафла..

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Марти, прав си !

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Любовта е измислена от комунистите за да ебат без пари!
    The blood that binds us ..till death unites us

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Някой е бил зарязан надушвам аз.....
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен
    Here we go again....

Любов е просто дума... дума,която трябва да олицетвроява привързаността и редица чувства и желания между двама.Трябва да значи,че те държат един на друг,че са си верни,че всеки е щастлив от щастието на другия и че всеки вижда другия като ''погледне'' в бъдещето си.
    Е,такива неща ИМА. Така че следователно и любов има. Дали вече сте ги изпитвали или все още не сте е друг проблем. След като си изпаднал в положението да напишеш тая тема значи явно те първа ще изпиташ това,което отричаш. => ще спреш да говориш глупости.

Нещата,които описваш нямат място при любовта. И тази,която е толкова загрижена за парите ти и нея няма място да я слагаш в изречение с думичката любов. ( ако трябва да дам пример конкретно за теб и тая случка която си написал - най-малкото, при ЛЮБОВ на лице, ако единия има проблем другия ще иска да помогне и никога няма да остави половинката си да се оправя сам/а,още по-малко да го/я зарязва. )
    При по-сериозни отношения между по-големи хора,когато финансите имат значение за съвместния им живот - тогава говорете,че е проблем,а не в тийн годините... какво значение могат да имат парите сега? ...

Лека и на теб.

Мега фен Аватара на Hilary_
    не всички са за парите ...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Абе сякви ги има ама не се отчайвай така
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си