- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За цветни кичури?
Хора знаете ли с какво мога да си направа цветни кичури(зелени,сини,розови) .. но НЕ с боя ..
Добре дошла във форума!
Прочети и спазвай правилата : http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
Писането на кирилица е задължително!
Заглавията трябва да са пълни описателни,за да може останалите да се ориентират и да ти се помогне по-бързо.
Моля следващия път да е написано,както трябва и в правилния раздел.
Punisherrr
Хммм,с флумастер?Първоначално написано от simit0o14
![]()
1во - Кирилица.
2ро - объркала си раздела.
3то - цветни кичури може с къна, но разнообразието от цветове не е толкова голямо и не знам дали ще стане толкова добре. Ако се чудиш отиди до фризьорката си и я питай с какво и как.
ПП: още повече зелени, сини и розови - не знам с какво друго освен боя.
Със спрей /като се измие косата и пада/, както и една приятелка имаше такива които се залепват и се носят до 6 месеца /къпеш се, сушиш се с тях../ и само ако се вгледаш в корените се вижда че са изкуствени.
а аз се интересувам С боя къде мога да си направя,предложения?![]()
точно и аз тва щях да кажаПървоначално написано от idioticallystupid_
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
заинтригувахте ме с тези залепващите... аз отдавна мисля да си правя някакви цветни кичури, но майка ми е твърдо против... може би ще я убедя с тези лепящите...
времет0 тu uztuча
Червени,лилави,розови и зелени могат да се постигнат с лекарства от ветеринарните аптеки ...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Определено...иначе се продават изкуствени цветни кичури,които се закрепят чрез силикон в косата и са ефтиниПървоначално написано от xHARDCANDYx
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз преди доста време си бях купила един спрей,обаче ме заваля дъжд и кичурите се разтекоха по мен![]()
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.
а какви точно са тези лекарства, какво да търсяПървоначално написано от xHARDCANDYx
![]()
Една секунда невнимание, цял живот мъртъв!
Първоначално написано от bloodymirror
питай фризьорката си.
Значи или бягай към ветеринарната-те ще ти кажат или потърси..Пускала съм такива теми тук![]()
Оф, спри да дразниш по темите, бе!Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
Ем не знаеш, ем се обаждаш. Супер досадното същество.
Пробвай със спрей, ама няма да трае дълго. Или пък с оцветители.
Лекарствата:
Розово-Фуксин
Лилаво-Пиоктанин
Зелено-Гранофорин
Червено-Незнам...и на мен ми е интересно ...![]()
незнам как можеш да си ги направиш без да се боядисаш освен с прикачени кичури кадето един кичур струва около 8 лв ,но не ти препоръчвам,защото се срастват с косата и след това неможеш да ги махнеш,освен да си одрежеш целия кичур
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
s lekarstva. ne pomnq za drugite, za6toto ne sum gi izpolzvala, no za rozovi ki4uri boqta se kazva фуксин. hubavo e da ti e rusa kosata predi tova za6toto ina4e ne hva6ta i lesno se izmiva. razrovi se za lekarstvata koito ocvetqvat v google. ina4e za fuksina - smesva6 go s balsam i se maje6 kato s boq. bezvredno eПървоначално написано от simit0o14
![]()
hating you makes me all warm inside : )
^не е вярно въобще... и моля те,пиши на кирилица![]()
всмисъл,не е вярно че трябва да е руса....виж на тъмен кестен-->[/link]
а за отмиването-зависи от много неща...колко често се къпеш,колко фуксин си намажеш,колко време стоиш с него,каква ти е косата,какъв шампоан използваш,дали го подлагаш на топлина(сешоари,преси,маши. ..etc.)...
а и само фуксин да намажеш,нищо няма да ти стане...аз лично си намазвам хубаво кичура само с фуксин и после си правя смес балсам+фуксин и с него мажа....за да е равномерен цвета...и така...
на мен не ми хвана фуксина, една приятелка Лили ме боядиса, а тя си разбира, кви ли не кичури не си е правила. мен косата ми беше тъмно руса като ме боядиса![]()
hating you makes me all warm inside : )
ъм...тука повечето сме си правили какви ли не...пък и аз няма да ти казавм че е така,ако не съм го тествала(качество от Хенкел)
...а ти пробва ли само със фуксин да се намацаш?
п.п.това е моята коса...така че си хваша много добре на тъмен кестен![]()
Супер,че си ги събрала на едно място - утре може и да ги изпробвам всичките xDПървоначално написано от InisMona
Някой да се сеща за синьо?
и на мен ми е интересно кво е синьотоПървоначално написано от vampire_girl_
Всяко вдишване е квадратче към теб...
ПодкрепямПървоначално написано от idioticallystupid_
![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Синьо-със сребро за коса или по просто бабешко србро..Предържа се и се получава синьо !