- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет ако може .
Нещо немога да си намеря приятелка , на 15 години съм , ходя на фитнес и тнт.. но съм притеснителен и неизлизам често по кафета .
И кво?
и кво?Първоначално написано от Waraza
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Еми излизай по-често, не се притеснявай толкова, запознавай се с нови хора и ще си намериш.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от Waraza
И очакваш /предполагам/ да дойде момичето при теб??
Еми ще те разочаровам: няма да стане /вероятно/
Излизай по-често и нищо чудно да срещнеш момичето от мечтите си !
![]()
![]()
Първоначално написано от ShtrudeL
След 2-3 години сигурно ще пуснеш тема 'защо не ме харесват момичетата? Ходя на фитнес - 1.70 висок и 1.70 широк и съм като скала..'
Надявам се да не се повтарям с другите.
И Кво?
много са ми смешни такива теми.. смисъл ние нищо не можем да направим по върпоса че ти не можеш да си хванеш .. аз ли да ти хвана.. разчитай на себе си..
тцЪ .. ходиш на фитнес ? уоу ...![]()
![]()
![]()
Ти си ходи .. ама след като 2 думички не можеш да кажеш на момиче защо ти е перфектното тяло?![]()
И от какво се притесняваш? (колко пъти трябва да напиша, че ние момичетата НЕ ядем хора не го ли разбрахте??) .. от какво се притеснявате толкова??
С притеснения до никъде не се стига ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абе аз вчера закусих с един мускулест...Първоначално написано от Hilary_
По принцип ги обичам пържени на скара, но наистина момчето няма защо да се притеснява
![]()
Еми отпосни се малко и почни да излизаш![]()
![]()
Дръж се мъжки и не циври по форумите.
ПП:Почти съм сигурна,че ако си намериш гадже и тя те прецака,ще си на мнение "жените са куври"...Сега ревеш,че нямаш ама после ще съжаляваш.![]()
![]()
и ко искаш, аз ли да ти намеря приятелка?! ``![]()
Хигиена имаш ли?
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
и не даде малко насам а ?Първоначално написано от maybelline
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Щях да дам, но бях много гладна, а той беше толкова вкусен, точно като автора на темата!Първоначално написано от Hilary_
![]()