- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашите любими подаръци от любимия/любимата . Снимки :)
И така ако има такава тема се Извинявам предварително. Нека споделим кои са ви любимите подаръчета получени от любимия/любимата.. Ако искате качете снимки ще стане по интересно : )
Охх ами туко що ми подариха една мечкаааааВ смисъл .. плюшена и огроооомна
Толкова много ги обичам тия изродииии
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ами от бившия .. имам 3 плюшени мечета, които обожавам!!!(едно, от които е огромно ..
)
.. също и едно плюшено цвете, което също много си харесвам (на него има и закачено меченце) ..
.. имам едно сърчице Swarovki (червеничко) с една златна верижка ..![]()
.. хмм за сега се сещам за тези, а снимчици нямам, но ако имам време ще ги снимам и пак ще пиша ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ау забравих. Имам едно розово зайче.. подарък от един приятел преди да замине за Испания![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
http://prikachi.com/files/1045132l.jpg това са е зоологическата градина хаха иначе имам парфюмчета , якенце и шапчица ,пръстен обички.. ляляля.. ит..н
аууу много са сладкииииииииПървоначално написано от anonimchetou
![]()
![]()
![]()
п.с. Аз съм си наумила да си направя цялата стая само в плюшени играчки ...(в смисъл то сега леглото ми е пълно на половина ама искам още .. и още ...
![]()
)
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
благодаря ти.. : ) Сега се сещам как ме беше събудил към 4 вечерта да излезна на терасата и ми хвърли малкото кученцее : ) ах спомени спомени ..ляля![]()
http://www.onlinepharmacynz.com/imag...te_Condoms.jpg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
30 кутии
[/url]
Ами любимите са ми едно мече и патенцепреса
парфюм DIaVoLo
телефон
и едни много сладки обувчици
![]()
![]()
Първоначално написано от sweetchef
като каза теелфон и аз имах (но ги разбих в момент на ярост) и преса също имам от него. . .
![]()
Да бе, още малко и кола да са ви купили, а?Първоначално написано от krem4et0
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
защо трябва да са на по 30 години за ни купят телефон. Да наистина това е голям подарък , но аз не говоря за телефон последен модел от най-скъпите. Той го беше взел принипцно за себе си нормално телефонче но моят се развали и ми го даде на мен , което за мен си е подарък и той така казваше.. така че не виждам нищо лошо в това. а пък и какво може да е с възможности нищо лошо няма : )
Или просто е зел Siemens c45?Първоначално написано от anonimchetou
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
не, пак повтарям че телефона първоначално си беше за него, но след като аз останах без телефон ми го подари : )
http://www.cellbharat.com/wp-content...sson_k530i.jpg Ето това е : )
И незнам l0lz
защо ме нападаш така.. не виждам кво лошо има.. : )
Хубаво де. Просто ми стана чудно. Преди да започна работа единствените ми доходи бяха стипендията и 40 лв джобни месечно. Трудно бих отделила повече от 30-40 лв за подарък и то събирани с месеци. Нещо такова беше и с приятелят ми.
И за да не е оффтопик-това е най-скъпият подарък, който съм получавала като цена:http://www.shopping.bg/gallery/artic...1212656405.jpg
Най-скъпият от сантиментална гледна точка беше изрязана от картичка червена роза, на чийто гръб пишеше "Обичам те". За първи път го беше написал на хартиен носител и значеше за мен мноооооого.
Не те нападам, шегувах се.. Пък и както ти го обесняваш не ми се вижда много като подарък. Както и да е, със здраве да си го ползваш и голяма да пораснеш. :ДПървоначално написано от anonimchetou
Първоначално написано от l0lz
той не ми го е дал и да ми е казал "ползвай го" .. той ми каза този телефон вече е твой.. на мене ми звучи точно като подарък. все пак ми го е подарил . и игзлеждаше че ме нападаш но щом не е така здраве да е.. а телефна няма да го ползвам защото го разбих.. :P
Точно тва си помислих, че ще напишеш.. Не съм казал, че ти го е дал да го ползваш, а, че.. Оф, заеби. :ДПървоначално написано от anonimchetou
P.S. Значи.. Поправка: Със здраве да си го спомняш.
http://storage3.album.bg/ba4/2710200...b_11089241.jpg това е гумичка за молив ... не ми я е подарявал,просто ми я даде,а тогава бяхме приятели. Понякога дори не осъзнаваш колко топлота даряваш с един жест... Относно подаръците не е важна матерялната,а сантименталната им стойност, има дреболии,боклуци в очите на околните,които носят огромен смисъл в себе си и само вие двамата знаете защо точно този подарък ще докосне сърцата ви.![]()
Първоначално написано от l0lz
хах абе се тая има ли значение може би не трябваше да го считам за подарък ами просто за нещо от него![]()
![]()
:P :P :P
Ей за тва говорЪ. :]Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Нещо такова.Първоначално написано от anonimchetou
![]()