.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    СОФИЯ

Грим-Сини очи

Здравейте искам да ви питам кой цвят е най подходящ за сините очи мойте за мн странни и не мога да си избера подходящ

Супер фен Аватара на katericArofl
    На мене много ми харесва примерно сини очи с черен молив, очна линия и спирала.. абе да стане като очертания на окото от двете страни. Сигурно си ме разбрала

Има какви ли не очи. Не ги знаем твоите - светли, ярки и т.н.Снимай се да видим какво ще ти отива и на лицето и тена.

Никога не се гримирай в синьо,стои отвратително на сини очи.

^ Вземи думите от клавиатурата
    Another day,another drama

Град
    София
    сини очи + черен грим

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    сините очи с черен,червен,златист или бял грим но наистина както казаха зависи много от самия ти цвят .. експериментирай

Цветовете, които отиват на сини очи:

Всички цветове, чиято основа е оранжевото – от бледо прасковено, през розово до цвят на кестен. Добавите ли прасковен руж и коралово червило, ефектът ще е поразителен.
    Избягвайте зеленото във всичките му нюанси.
    Идеалният вечерен грим за дами със светли очи са тъмносивите сенки в края на клепача, комбинирани с по-светли към вътрешността.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз съм със сини очи и се гримирам в черно,но и прасковено и розово отиват много
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    На мене много ми харесва примерно сини очи с черен молив, очна линия и спирала.. абе да стане като очертания на окото от двете страни. Сигурно си ме разбрала
    И мойте са сини и като ги направя така и стават малки те и без това са си мънички

Град
    СОФИЯ
    Aми не ми отива с черен молив както казаха стават ми малки и се губят се едно

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    моите очи са зелени и мн харесвам ако се направя със спирала,черен молив и примерно очна линия..мисля ,че и на сини очи би седяло мн добре : ))

Цитирай Първоначално написано от neopitomena_

Да именно. Въреки че доста ги подчертава. Я кажете с какъв грим да си направим сините очички по голями.

П.С: Тъкмо днеска си мислех да пусна такава тема

Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    Цветовете, които отиват на сини очи:

Всички цветове, чиято основа е оранжевото – от бледо прасковено, през розово до цвят на кестен. Добавите ли прасковен руж и коралово червило, ефектът ще е поразителен.
    Избягвайте зеленото във всичките му нюанси.
    Идеалният вечерен грим за дами със светли очи са тъмносивите сенки в края на клепача, комбинирани с по-светли към вътрешността.
    Това за сивото е така затова се гримирам така. Нещо незнам и аз. Сега съм наблегнала на оранжевото както казвате и кафенишкавото.

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от Manenkoto

Да именно. Въреки че доста ги подчертава. Я кажете с какъв грим да си направим сините очички по голями.

Пробвай с бял молив отдолу. Така очите, независимо какъв цвят са, изглеждат по-големи.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Зависи от синьото, да.
    Но опушеният грим ще стои хубаво. Особено ако има повечко сиво <3
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Град
    Пловдив

Re: Грим-Сини очи

Здравейте искам да ви питам кой цвят е най подходящ за сините очи мойте за мн странни и не мога да си избера подходящ
    много е красивоо (поне според мен) сини очи, които са очертани с черна очна линия и молив и черна спирала, страхотно е
    относно сенки=> нюансите на синьото,жълтото(златно), от бяло до черно....може кафяво... само да не е зелено ,че нещо не върви..
    Като вид грим...може всичко, опушено, издължено, просто подчертано... все пак са си очи
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel

Пробвай с бял молив отдолу. Така очите, независимо какъв цвят са, изглеждат по-големи.

Не съм пробвала до сега но добра идея ми даде.

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel

Не съм пробвала до сега но добра идея ми даде.
    Радвам се, че помогнах.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    http://prikachi.com/files/1046096d.jpg
    и аз съм със сини очи и качвам снимка да ги видите макар че е снимана от близо и става окото като леко сиво,но е синьо.Аз слагам черен молив спирала,черен грим или тъмно сиво,розово,кафяво,златист ,бяло,стоят супер

Голям фен
    Грим за блондинки

Жените притежаващи обагрени в светли руси тонове на косата винаги са били обект на ухажване от мъжете. Невинността и свежестта, която носи като послание русата коса са стремеж за много дами, въпреки митовете за не дотам зашеметяващият интелект.

Блондинките винаги са били на мода, а в днешно време когато технологиите са доста развити, да станеш блондинка е много лесно - 1 час във фризьорският салон в компанията на добрият приятел - блондорът.

Дали естествена или придобита, русата коса има определящ фактор за цветовият тип, в който може да попаднете. Ако правилно сте подходили и сте изсветлили своята коса, вероятността да промените цветовата гама, в която сте били е голяма. Това, разбира се води и до промяна на цветовете за грим, които ще трябва да нанасяте. Нека разгледаме какъв грим е подходящ за различните видове блондинки.

altБлондинка лято

Ако косата ви е светло-руса, със сивкави оттенъци или кичури , лицето ви е светло, сивкаво и с лека руменина а очите ви са сини, сиви, зелени или комбинация от всички тези цветове, тогава вие принадлежите към летният хладен тип блондинки.

Цветовете които трябва да използвате са светлите свежи цветове на лятото - синьо, сиво, розово, тюркоазено-зелено, пепел от роза и различните нюанси на лилавото. За тена на лицето изберете фон-дьо-тен със сивкав или розовеещ оттенък с по-лека покривност и трансперантна пудра в свободна форма. Миглите подчертайте на два слоя със черна спирала а за устните изберете прозрачни гланцове в розовата гама а за вечерта може да си позволите ярко червено или наситено розово червило.

Блондинката - пролет
    Косата ви е руса но в нея се откриват не сиви а златисто-кафяви или медени кичури, които и придават мека топлина. Тенът на кожата ви е прасковен, с кафеникав или златист оттенък а очите пъстри с златисто-кафяви точици, тъмно-сиви или кестен. Тогава цветовете са от палитрата на топлите прозрачни нюанси - кафяво, бежово, теракота, златисто зелено, светло-керемидено, оранж и зелена маслина. Спиралата остава черна на два слоя а устните отново в гланц, но този път в бежовата гама. За вечерта може да си позволите по-тъмно червило в цвят лешник или златист бронз,лека покривност и голяма серия продукти за устни - гланцове, балсами, неутрални червила. Разработките са създадени на принципа търсене - предлагане. Явно мъжете търсят компенсация, и стремежът им към добър външен вид еволюира. Да приемем, че не сте блондинка по природа, но желанието ви за промяна е надделяло и сте променили цвета си в пепеляво рус оттенък но кожата и очите ви са останали непроменени. Тогава биха се получили следните цветови характеристики - светло-руса, пепелява коса в комбинация с кафяви очи и златист тен на лицето или златисто руса коса с сивкав тен и сини очи. При тези обстоятелства може да попаднете в объркване, затова следвайте следната система - ако притежавате два от трите определящи фактора (коса, тен, очи) минавате в съответната цветова гама без значение че третият е различен. Пример – хладни сивкави оттенъци на косата, сини очи и бежово-златиста кожа - блондинка тип лято, златиста коса, сини очи и сивкаво розова кожа - блондинка от типа пролет.
    love is gone!

Фен Аватара на ilsss
    Град
    Burgas
    черен молив и спирала

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    марти93,нямам нищо общо с блондитата обаче съм със сини очи

иначе черен молив на светли очи не ми върви..нз що
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    аз имам сини очи и най-често си слагам черна очна линия, черен молив и спирала. с опушен грим стават много хубаво също.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    черно,тъмно лилаво,тъмно зелено.. мисля че ще стоят добре ;]
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове