.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Ето я и моята история.Тарададаммм..

Та такаа..Реших и аз да се регна и да 'споделя' своята история(ако изобщо може да се нарече така ^^).
    Става въпрос за едно момче.Познавам го отдавна.Свестен,мил(в повечето случаи),чаровен,на моята възраст.През учебната година имеше период,в които само се харесвахме ии...абе пишехме по скайп,виждахме се,но нищо повече.Не сме ходили.Това беше за кратко.
    След време пак започна нещо такова.Държеше се мило,приказвахме си аз адски много неща,беше ми супер приятно с него.Нещава вървяха все по-добре и по-добре.
    Изведнъж,обаче,видях,че си е хванал гадже.Снимки по скайп,любовни глупости,бла-бла...Аз не можех да повярвам.И то си беше хванал еднааааа...дето нито му подхожда,нито нищо(не е само мое мнение ).Та както и да е.А аз тъкмо тогава започнах да го харесвам и да мисля,че може да стане нещо между нас.
    Както и да е,преодолях,че си има гадже.
    Той замина на море,планина,село и цяло лято го нямаше.Странно защо,но на мен не ми излизаше от ума.Цяло лято беше в мислите ми като дори не съм го виждала,не съм говорила с него,не съм си писала. Преди няколко дни незнайно как,но ми писа.Пак беше страшно мил.Абеее..Д.,който познавам.Чатихме си до късно и естествено,заспах с мисълта за него.Неудобно ми беше да го питам какво става с неговата приятелка...и дали изобщо още са заедно,защото няма никакви признаци за това.^^
    Скоро пък открих,че ще сме в един и същи клас.Мести се от друго училище и ще идва в моя клас.
    Чудя сеее какво да правя?Защо не мога да го изкарам от мислите си?
    Ако можете дайте някакъв съвет.Чудя се какво да правя,защото здраво съм хлътнала.Знам,че е свястно и добро момче и искам да се получи нещо между нас,защото ми писна да съм наранявана.Преди него имаше друго момче,което пак ми донесе само мъка.С него историята беше къде,къде по-дълга и объркана,аз бях лудо влюбена и естествено-самотна,но кой гарантира дали и тук няма да се случи същото?

е добре изчакай да почнеме даскало и виж как се държи с теб,ако всичко върви добре може да се получи нещо между вас не бързай да го игнорираш късмет

Пропуснах да спомена,че доста често и смс-си сме си писали.Стрели,говорене.

ми явно не си му безразлична според мен сега на даскало ще се вземете

Никой не ти го гарантира. Ти дори не знаеш дали е скъсал с приятелката си, може да са още заедно. Сближи се с него повече от сега и колкото и гадно да звучи издебни момента, когато е наранен и му предложи себе си ако поне малко те харесва няма да ти откаже

Абеее...аз пак не уточних,че това със смсите и говоренето беше преди.Сега цяло лято не сме се виждали,само миналия ден дето си писахме,ама то това какво е..

Като се държи мило с тебе - това е чудесно, но не означава, че изпитва нещо към теб... но не означава и обратното. По-добре сега се опитай да се сприятелиш повече с него, стани му добра приятелка. Така някой път го попитай как вървят нещата с гаджето му. Ако той наистина много я харесва - по-добре се оттегли за кратко.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от bebety2
    е добре изчакай да почнеме даскало и виж как се държи с теб,ако всичко върви добре може да се получи нещо между вас не бързай да го игнорираш късмет
    аха
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на sladkalady
    Това,че ще сте в един клас ти дава нова възможност да се сближите още повече.Ако разбереш ,че е скъсал с приятелката си,не му се хвърляй веднага,защото ще тръгне с теб само и само да я забрави .Изчакай известно време.Виж как ще стоят нещата и ако прецениш-действай
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Между нас винаги са прехвръчали искри.Малко,но ги е имало.Усещаше се на няколко пъти.Страхотно се чувствам,когато съм с него.
    Относно гаджето му-Аз много се чудя дали са още заедно,защото не съм чувала да говори за нея ии.. оф,не знам.Изобщо ходят ли,ако не-харесва ли някое друго момичееее.. Според вас уместно ли ще е да помоля една доста близка приятелка да пита това момиче,с което той е ходил,дали връзката им продължава?Те с моята приятелка се познават и понякога излизат.

Еми помоли я, нали са приятели, не мисля, че ще заподозре нещо.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Никой не знае дали може да се получи нещо между вас... всъщност дори ти не знаеш дали още е с приятелката си. Освен да го попиташ и ако е сам- действай. Но ако е още с нея... най-добре го приеми.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Ако е скъсал с приателката си,почни да му намекваш,ако ти е неудобно да говориш с него.Ако не си притеснителна му кажи какво чувстваш и какво искаш А колкото до това дали е свестен ще разбереш с времето

Разбрала съм,че е такъв.Познавам го от много време.

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от mishkaaaa
    Разбрала съм,че е такъв.Познавам го от много време.
    Колко много време, като вие, доколкото разбрах, си пишете в скайп и не сте излизали много?

Така,обяснявам го:Аз бях в едно училище,в което беше и той.Преместих се,поради лични причини,а сега и той ще се маха от там и ще идва в нашето.
    Не сме излизали често навън-да,но все пак бяхме в едно и също училище преди.Знаем се добре.

Град
    ~in the eternal summer~
    Така,обяснявам го:Аз бях в едно училище,в което беше и той.Преместих се,поради лични причини,а сега и той ще се маха от там и ще идва в нашето.
    Не сме излизали често навън-да,но все пак бяхме в едно и също училище преди.Знаем се добре.
    Не вярвам, че можеш да опознаеш един човек, защото сте били от едно училище.... Има хора, които с години не мога да се опознаят... но както и да е.
    Питай дали е още с нея. От там нататък знаеш...

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    ++

Оф,не мога да си го избия от главата

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    аха
    yep ..

Град
    Островът на изкушението
    Това,че ще бъдете в един клас донякъде променя много неща.Това гаджето ти да е в твоя клас е отвратително ти сама ще го разбереш с времето

Голям фен

Re: Ето я и моята история.Тарададаммм..

Та такаа..Реших и аз да се регна и да 'споделя' своята история(ако изобщо може да се нарече така ^^).
    Става въпрос за едно момче.Познавам го отдавна.Свестен,мил(в повечето случаи),чаровен,на моята възраст.През учебната година имеше период,в които само се харесвахме ии...абе пишехме по скайп,виждахме се,но нищо повече.Не сме ходили.Това беше за кратко.
    След време пак започна нещо такова.Държеше се мило,приказвахме си аз адски много неща,беше ми супер приятно с него.Нещава вървяха все по-добре и по-добре.
    Изведнъж,обаче,видях,че си е хванал гадже.Снимки по скайп,любовни глупости,бла-бла...Аз не можех да повярвам.И то си беше хванал еднааааа...дето нито му подхожда,нито нищо(не е само мое мнение ).Та както и да е.А аз тъкмо тогава започнах да го харесвам и да мисля,че може да стане нещо между нас.
    Както и да е,преодолях,че си има гадже.
    Той замина на море,планина,село и цяло лято го нямаше.Странно защо,но на мен не ми излизаше от ума.Цяло лято беше в мислите ми като дори не съм го виждала,не съм говорила с него,не съм си писала. Преди няколко дни незнайно как,но ми писа.Пак беше страшно мил.Абеее..Д.,който познавам.Чатихме си до късно и естествено,заспах с мисълта за него.Неудобно ми беше да го питам какво става с неговата приятелка...и дали изобщо още са заедно,защото няма никакви признаци за това.^^
    Скоро пък открих,че ще сме в един и същи клас.Мести се от друго училище и ще идва в моя клас.
    Чудя сеее какво да правя?Защо не мога да го изкарам от мислите си?
    Ако можете дайте някакъв съвет.Чудя се какво да правя,защото здраво съм хлътнала.Знам,че е свястно и добро момче и искам да се получи нещо между нас,защото ми писна да съм наранявана.Преди него имаше друго момче,което пак ми донесе само мъка.С него историята беше къде,къде по-дълга и объркана,аз бях лудо влюбена и естествено-самотна,но кой гарантира дали и тук няма да се случи същото?
    здрасти мацка !мога да те посъветвам само да не си вкарваш филми в главата ,да бъдеш естествена и да го питаш има ли си приятелка..ако отговори не ,препоръчвам ти да действаш и да му кажеш какво чустваш към него!пък и сега е в твоя клас и няма начин да не се сближите
    love is gone!

Град
    Враца
    Еее, щом сега ще учите на едно, 100% нещо ще стане
    еlsy

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Изчакай даскалото да дойде и ще се разбере дали са заедно, ако не са ти си на ход
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Просто остави нещата да се развиват от самосебе си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си