.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    SOFIA

Мойта диета

Забраних си да ям шоколад ,вс сладко ,солено ,чипсове, сокове газирано и месо . Ям само риба и пилешко продове и зеленчуци .
    Не съм някояР дебела напротив тежа -52 кг. и съм висока 168 см . на 16 г.
    Добре ли правя ,като се отказвам от вс вкусно при положение ,че нямам нужда ?

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Ти сама го каза,нямаш нужда Не е правилно според мен!Яж си каквото ти се яде,малко спорт няма да е излишен обаче
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Re: Мойта диета

Цитирай Първоначално написано от ROZI
    Забраних си да ям шоколад ,вс сладко ,солено ,чипсове, сокове газирано и месо . Ям само риба и пилешко продове и зеленчуци .
    ?
    Male

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    И според мен НЕ е правилно да спазваш някаква диета,при положение,че нямаш нужда (както каза и ти)
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    София
    Кое не му е хубавото от това, което е написала? Че не ще чипсове и газирано ли?

пп: яж всякакво месо, от него не се пълнее.

Или аз нещо не схващам или незнам.. Ти сама казваш че нямаш нужда тогава защо го правиш.. и защо пускаш такава тема.. Ся да питаше " Имам ли нужда ОК " Но ти казваш че нямаш нужда.. ае .. кво поече да кажа : )

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    килограмите ти са си в норма ако не харесваш по някакъв начин тялото си само спорта е решението .. аз съм на твоята височина апък съм 58 и наскоро започнах да спортувам .. диетите не са работа ..

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    килограмите ти са си в норма ако не харесваш по някакъв начин тялото си само спорта е решението .. аз съм на твоята височина апък съм 58 и наскоро започнах да спортувам .. диетите не са работа ..
    Аз съм точно като теб.Сега вече може да съм станала 1.69. но кг са ми същите - някъде между 56-58. и не мърдам.И аз започнах фитнес от няколко месеца и отсабнах без диети и разни такива.Е от тогава не съм се мерила де..
    Big or small, lies are lies!

И аз така като теб правих само, че си ядех месо. Отслабнах 5 кг. Много са вредни чипса и газираното особено като в комбинация. Обаче после почнах да се храня да се изкушавам и пак си нададох.

Супер фен Аватара на galu6a
    според мен нямаш нужда наистина
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си