.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Супер фен Аватара на bEbsI

За тройките...

Та искам да ви попитам за мнение.Вчера с един приятел си говорихме за 3-ките.Когато ситуацията е момче+гаджето му+ друго момиче.Според вас това би ли променило връзката(независимо дали тя е сериозна)? Ако да как? Би ли могло да доведе до неиния разпад ,ако това е избор и на ДВАМАТА?

Моето мнение е,че когато се оголиш емоционално пред повече от един човек след това просто чувствата не биха си били на мястото.Дефакто ти даваш част от себе си и на другите двама присъстващи.Би било мазохистично да страдаш и едновременно да се забавляваш от вниманието,което отдава партньора ти и на другото момиче(ако има чувства).Та..вашето мнение?

Заглавията на темите трябва да са описателни.
    Punisherrr
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Re: Съвсем информативно.

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Та искам да ви попитам за мнение.Вчера с един приятел си говорихме за 3-ките.Когато ситуацията е момче+гаджето му+ друго момиче.Според вас това би ли променило връзката(независимо дали тя е сериозна)? Ако да как? Би ли могло да доведе до неиния разпад ,ако това е избор и на ДВАМАТА?

Моето мнение е,че когато се оголиш емоционално пред повече от един човек след това просто чувствата не биха си били на мястото.Дефакто ти даваш част от себе си и на другите двама присъстващи.Би било мазохистично да страдаш и едновременно да се забавляваш от вниманието,което отдава партньора ти и на другото момиче(ако има чувства).Та..вашето мнение?
    Не бих се съгласила на такова нещо. Не би ми било приятно, подари причините, които ти изреди.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Ако съм третия човек, тоест ако гаджето ми е там-защо не. Иначе никога не бих позволила такова нещо, като например гаджето ми да спи пред очите ми с някое момиче

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не деля .. следователно никви тройки, четворки или колкото и да са не бих правила ... няма значение дали ще е с момчета или с момичета ...

Ако една връзка не върви ... решението НЕ Е да се "внесе разнообразие" в секса като (примерно) гаджето ми из*ука друга ...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Против тройките съм.Няма да позволя приятелят ми да спи с друга,и то пред очите ми.
    А колкото до казаното от приятеля ти-много пъти това 'и двамата искаме' не е съвсем така.Едната половинка е готова на всичко за другата,макар че надали ще и/му е приятно,ама не знае как да му откаже
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Много зависи от обстоятелствата , чувствата , хората ..и тн. Няма нито правилен нито точен отговор на този въпрос.Все пак всеки с мисленето си . Ако дадеш примерно точен пример бих могла да отговоря , но просто приципно не бих могла да преценя ситуацията. И също така е важно от коя гледна точка се гледа на нещата . Та отговора ми е...зависи !

еми мила знам какво ти е защото аз имах същия проблем ходех 8 месеца с едно момче.Най-добрата ми приятелка го харесваше и аз го знаех-тя ми каза.И един ден ми предложи идеята за 3ка...Впървият момент ми хареса идеята и споделих на бившият ми вече приятел и той се съгласи...и вече когато стана дума коя вечер ще правим троика аз казах че няма да стане работата и като тои иска да върви и да прави секс със нея...От тогава започнахме много да се караме защото аз се почусвах много гадно тогава(ние си имахме и наши проблеми) и след 2 месеца скъсахме защото нямах вече никакви чуства към него...Итой тръгна със най - добрата ми приятелка...така че мисля че не е правилно да го правиш със приятеля си!Правела съм 3ка с приятели ... Но ще си развалите отношенията и 3мата ...Тфа е мое мнение...Успех се пак

Град
    Planet Vegeta
    5-6-7 оргия да има
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Град
    Sofia
    Преди време отивам в един приятел на гости, след това идва гаджето му и вика айде да правиме тройка. Само че аз казах сорри ама няма да стане, вие сте си 2-ка оправяйте си се ...
    Честно казано аз не мога да си представя как ще съм с 2 момичета или примерно с още едно момче върху мойто гадже или върху неговото. Нямам нищо против тези където го практикуват, но за сега и 1vs1 си ми харесва.
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Град
    Знам ли и аз,майна
    Разгонени мастии,пийнете бром да се успокоите

Супер фен Аватара на bEbsI
    Мисля че не четете.Или просто не вниквате.Аз нямам никакво намерение да правя тройка - питах ви хипотетично в/у отражението на това действие в/у една връзка.Окей? ^^
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от slome
    5-6-7 оргия да има
    Добре съм те обучил slome

По темата: Да бих ако приятелката ми няма нищо против .

Не сериозно - ако връзката ми е сериозна и харесвам момичето не бих За развлечение сигурно бих го направил

--------------------------------------------------------

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Мисля че не четете.Или просто не вниквате.Аз нямам никакво намерение да правя тройка - питах ви хипотетично в/у отражението на това действие в/у една връзка.Окей? ^^
    Ако двама човека държат един на друг в сериозна връзка, а не от секс удоволствия, няма смисъл от такива привилегии 3-ки, 4-ки Gangbang-ове и т.н.
    Направиш ли го веднъж, според мен си готов отново да го направиш този път без гаджето си ...
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Аз съм за тройките!
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Супер фен Аватара на Amateur
    Не съм съгласен така,виж ако е с 2 момичета който не са ми гаджета

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    уникално ееее!!! Днеска имах щастието да го направя с най-добрата ми фр и гаджето й!!! Определено си струваше!!! Момчето каза че дълго време ще е в чикиите му
    Забавно е да правиш невъзможното!

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    Цитирай Първоначално написано от guzoveste
    най ги обичам тройка сандвичите ама и с картофки
    и гурчица задължително
    Забавно е да правиш невъзможното!

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Против тройките съм.Няма да позволя приятелят ми да спи с друга,и то пред очите ми.
    А колкото до казаното от приятеля ти-много пъти това 'и двамата искаме' не е съвсем така.Едната половинка е готова на всичко за другата,макар че надали ще и/му е приятно,ама не знае как да му откаже
    Съгласна съм с горенаписаното. Според мен трудно би се случило и двете страни да гo искат, по-скоро единия бива убеден от другия и го прави заради него/нея.
    Аз лично не бих го направила, не ми харесва идеята да деля приятеля си с друга (достатъчно ревнива съм и без това), а и не съм достатъчно разкрепостена да правя тройка с друга двойка. Ако на двойката не им пука много много един за друг, а са заедно само заради бройката, както се казва, едно такова преживяване ще им се стори по-скоро вълнуващо, отколкото пагубно. Но при една сериозна двойка не мисля, че би било същото...

Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    Аз съм за тройките!
    аз не ,че на поправка може да остана

Цитирай Първоначално написано от zobdog
    Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    Аз съм за тройките!
    аз не ,че на поправка може да остана
    Я кой се е върнал от ваканция.Вече ще има с кой да се еб*вам .
    По темата: Против тройките съм, само 5тици и 6тици
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Аз съм за тройките!

gadjeto -3ka -druga jena -nikoga!

toi shte obra6ta mn pove4e vnimanie na neq i ti shte se po4ustvash typo mnooogoo typo

Голям фен Аватара на revolver
    3-ка с 2 момичета !Една дума КЕФ А по темата нема страшно момчето ще остане с момичето(което е добро)!

Град
    Русе

По темата

Когато трима души, между които няма обвързаност и емоции, тоест не ти пука дали ще нараниш нечии чувства, решат да правят секс няма нищо лошо. =>За.

Когато двама души държат един на друг, внасянето на трети в комплекта разкъсва опаковката. =>Против.
    1

I'd love to change the world.
    But I don't know what to do.
    So I'll leave it up to you.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си