.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Смяна на цип на ботуш Варна

Знаете ли къде във Варна има такъв обущар, който може да смени ципа на ботуш? Ботушите ми са от естествена кожа , а само ципа е повреден.. Искам да ми препоръчате някой, който работи добжре, защото една приятелка отиди за нейните при един и на следващия ден пак се скъса :С

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Носи ги при някой и готово ... Ако се развали пак ще ги занесеш при друг и готово Освен това приятелката ти може сама да си е виновна за нейния
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    На улица Пирин има един обущар .. но не знам точно номера ..
    Има спирка на 13-ска и малко по надолу от нея е ..

Голям фен Аватара на liim0nka
    Както е медицинския университет (около чаталджа който е) .. зад негоо има градинка с площаадка-разделя ги една улица. точно срещу площадката.. (срещу катерушката глобус) има уличка..е в началото е-обущар и ключар са в едно ателие.. там ходя..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на ameli
    уличилище Славейков ... (кръглата банка, тракия ... ) оттам продължаваш надолу и има едно магазинче на ъгъла с един готин продавач точно на гърба му има объщар, ама гледай да олучиш дядото, а не внука му
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

До Бурлекс зад Дум 6 (Лятно Кино Тракия).Европ комплекса. Едва дървена нова барачка,много симпатично.
    Предната преди мен сигурно за това искаше да каже. Ако улучиш внука му може да се позанимаваш с него докато дойде дядото
    Айде късмет
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си