- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневри ми и мисли за нея
охх ходя с едно момче 1 година и 8 месеца и двамата сми си изневерявали простихме си но той изневери с едно момиче дето я хяресва още преди да тръгнем .. казва че ме обича и аз го обичам но харесва тва момиче още не я е забравил 1 година и 8 месеца не я забравя няма и да успее а таз мисъл ме побърква нз какво да правя дайте ми съвет накарах го да си признае че я харесва защото го виждам как му светват очичките като я види призна направоо ми стана лошо намоменти искам да късаме щото аз няма да мога да го накарам да я забрави до сега не съм могла а тая мисъл ме подлудява и си мисля щом той неможе да я забрави аз да го забравя ... казва че не му е гадно като тя ходи с друг че нищо няма да направи с нея и помалко мисли за нея незнам не му вярвям че по малко мисли от преди естествено че тва ще каже защото неиска да ме нарани искам да я забравиии
т.7
krem4et0
Какво обичане?Какви 5 лева?Само като казваш, че и двамата сте си изневерявали ми става ясно...каква любов ще да е това вашето...
Смятам, че ако останеш с него ти няма да се чувстваш добре. Връзката ви няма да е пълноценна, щом знаеш, че той харесва и друго момиче. Но 1 год и 8 месеца не са малко и може би трябва да си поговорите още по тази тема и да намерите заедно решение. Недей да прибързваш...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Да бе, и това го имаПървоначално написано от ImmortalForever
![]()
просто като си изневерихме и двамата разбрахме че е грешка виждам разлика и в мойте и в неговите чувства сякаш почнахме наново
Това не е обич,щом харесва друга![]()
![]()
![]()
сигурна съм че еме обича
Що пускаш една и съща тема през ден?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тогава от какво се притесняваш?Първоначално написано от iveta_bebeto
И аз бях сигурна, че има Дядо Коледа, ама уви ...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Точно така.Първоначално написано от iveta_bebeto
Прегледай се.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Ами къв го дървиш с него?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като харесва друга, остави го да си я харесва и намери човек, който ще е лудо влюбен в теб, а няма да въздиша по други. Много ниско самочувствие би ти позволило да търпиш такова нещо. Не трябва така. Намери момче, което ще те обича - няма да търсиш дълго. А тоя смотльо (извинявай, ако те обижда, че го наричам така, но държанието му е много смотано) нека си мисли за другата. Като те види с нов приятел, на който му пука много повече за теб, ще започне и по теб да въздиша, но ще е късно. А за теб това ще е едно прекрасно начало![]()
Само като прочетох: "охх ходя с едно момче 1 година и 8 месеца и двамата сми си изневерявали", спрях да ти чета мизерната тема.. Пълни олигофрени сте и двамата.. Недей очаквай тука кат пишеш тема, всички да те съжаляват и да ти казват колко си права, щото не си. Aре ходи да..![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Каква е тая любов бе момиче?![]()
![]()
![]()
![]()
Ако обичаш някой не му изневеряваш ... според мен тази връзка няма бъдеще .. той си я харесва нея и НЯМА как да го накараш да я забрави след като той самия не иска!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Забрави моето момиче.Май обича нея не теб.Първоначално написано от iveta_bebeto
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
Прави му свирка и го захапи за топките ХАХАХАХ![]()
напълно съм съгласнаПървоначално написано от maybelline
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от Priceless
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
ами да то и моя първия дето много се обичахме никoй неможе да го замени ,ама той ти казва че я харесва боже направо асаите всякакви контакти .ти колко ниско си паднала?той да харесва друга ,ти да си касаш нервите![]()
love is gone!
СкАсала си тя нервите. Нали и тя написа, че е изневерила? Каква любов, кви пет ле'а тогава?Първоначално написано от marti93
Айде, моля ви се, спрете да четете през ред. Той бил виновен, че още мислел за друга...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
харесва друга ама тебе те обичала тва кадето сте си изневерили а после простили
![]()
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^