.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Търся съвет от някой който наистина знае какво е любов!

Вече от 2 години съм без гадже.Много момчета ме харесват , но аз не мога да открия огъня в тях.Искам човек до себе си който да ме обича , а не просто да ме харесва.любовта за мен не е прегръдки и целувки.Тя е да помислиш за половинката си преди за себе си,да му подадеш ръка в трудните моменти,да го обичаш и закриляш и да му вдъхваш кураж за всичко.С една дума да бъдеш готов на всичко за него.Ето такъв човек търся от години.Не намирам.Дали аз не искам прекалено много?Моля помогнете ми?

Re: Търся съвет от някой който наистина знае какво е любов!

Цитирай Първоначално написано от kateto1996
    Вече от 2 години съм без гадже.Много момчета ме харесват , но аз не мога да открия огъня в тях.Искам човек до себе си който да ме обича , а не просто да ме харесва.любовта за мен не е прегръдки и целувки.Тя е да помислиш за половинката си преди за себе си,да му подадеш ръка в трудните моменти,да го обичаш и закриляш и да му вдъхваш кураж за всичко.С една дума да бъдеш готов на всичко за него.Ето такъв човек търся от години.Не намирам.Дали аз не искам прекалено много?Моля помогнете ми?
    Не искаш прекалено много , но за целта трябва първо да опознаеш човека (:
    Та..въпроса ми е :
    опита ли се поне един от кандидатите да опознаеш? (:
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Супер фен Аватара на fenasf
    Ми и аз съм така ама от повече време и засега не съм попаднал на подходяща
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Вземайте се.

Last.FM

Цитирай Първоначално написано от stup1fy
    Не искаш прекалено много , но за целта трябва първо да опознаеш човека (:
    Та..въпроса ми е :
    опита ли се поне един от кандидатите да опознаеш? (:
    Мда и аз това щях да попитам.Може би просто трябва да дадеш шанс на някой.Едва ли можеш да познаеш "правилния" само с поглед. Аз също съм много капризна ако става дума за момчета.В смисъл рядко си харесвам момчета и така нататъка .. Винаги съм чакала някой да ме впечатли от пръв поглед,но накрая взех,че се влюбих точно в този,който не очаквах,в който не виждах огъня както се изрази ти. Пробвай ги .. опознай ги.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Как така не можеш да откриеш огъня в тях?
    Дай си възможност да ги опознаеш що за хора са

Така или иначе ми мрънкат ,че използвам стари и изтъркани изрази :
    Трябва да целунеш много жаби докато стигнеш до принца

Last.FM

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Масова дисекция и след това който има огън в него, него взимаш.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Съгласна съм с горните мнения, ами да опознай някой и виж що за човек е, пък може огъня да се разгори..
    Но от мен да знаеш: Няма любов!
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

96 набор ли си?
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Верно бе
    На 13 търсиш любов?
    УСПЕХ!

Last.FM

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз на 13 си играех с колички.

Пък като се замисля колко отдавна беше това....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

еми от опит ти казвам 4е тази любов която ти търсиш идва след време.1-о някой те привли4а,2-о запо4ваш да го харесваш,влюбваш се и 4ак тогава оби4аш по онзи на4ин.няма как да преско4иш вси4ки етапи.затова тръгни с някой който харесваш а след време ве4е и ще се влюбиш (е,няма как предварително да знаеш кво ще стане но ина4е няма как )
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Първо на колко си години ? Ако не вложиш малко желание едва ли би се получи връзката, която ти търсиш. Освн това на по - зряла възраст се постига такова единство според мен, имаш време да харесаш някой, после да го смениш с друг и така. Няма нищо лошо от тва, че си без гадже, по - добре така, отколкото без чувства, все ще се появи някой, който да те грабне, имала съм подобен период, е, не е бил две години, но минава.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Град
    Ботевград

сори.. ама ника ти е "kateto1996" - каква любов.. на 12-13 год..и вече две години си била без ггадже..наистина ли си 96
    !!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

Разбирам те какво искаш, не не става ей така ХОП!Всичко става с времето,в началото са силни изкри между двамата след това любов и накрая обич..Както ти казваш "да закриваш, да поставяш човек пред себе си" за да си готов на тази саможертва първо трябва човека да е сигурен в чувствата ти и да знае защо го прави

Супер фен Аватара на maybelline
    По принцип не съдя човек по възрастта, но на 13:
    - от 2 години си без гадже (на 11 ли ти беше последното? )
    - търсиш истинската любов

Мога да си го обясня, ако нямаш баща или имаш, но не ти обръща внимание. И все пак 13 е ранна възраст за любов. Но ти си решаваш.
    За да намериш човек, който наистина да мисли за теб, да те обича, да се интересува от теб, да се подкрепяте един друг... трябва да потърсиш по-голямо момче. Не, че те съветвам да тръгваш с 20-23 годишни, но от тази възраст нататък ще срещнеш такива, каквито търсиш. Разбира се, не всички са такива. Просто под 20 годишен и свестен... трудно ще намериш.
    За да мисли за теб преди да помисли за себе си, той трябва да има възможност след като "помисли" за теб, да има и за него, следователно е добре да е осигурен материално - достатъчно е да работи. Повечето под 20 нямат сериозна постоянна (а дори и временна) работа. За да разчиташ той да мисли за теб, трябва и ти да мислиш за него, но за 13-годишната си възраст има да развиеш и научиш доста неща (контакти и разговори с по-големи момичета и направо с жени няма да са ти излишни). По-опитните могат да ти дадат ценни съвети как да разбираш мъжете (повярвай, и аз мислех, че знам всичко ).
    Психологически един мъж не възприема по-малкото момиче като равна на него, въпреки че това не му пречи да спи с нея. В зависимост от зрелостта ти, дори на 13 е възможно да те вземат насериозно, но не те познавам, затова няма как да преценя това.
    И накрая, ще намериш по-сериозни хора в някоя спортна зала или клуб по интереси - щом отделят време да се занимават със спорт (или нещо друго), особено ако са постоянни там, значи са постоянни и в други аспекти от живота, което предполага, че не си сменят гаджетата като носни кърпи. Успех!

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    И аз питам наистина ли си 96???И на такав възраст не мисля,че гаджетата са толкова интересни... Ако наистина си 96 и казваш,че от 2 години не си си имала,аз искам да попитам какви си ги имала на 10-11 ..ти го казваш всякаш тогава си била влюбена ...описваш любовта не със свои думи,а с тези,които си чула или прочела някъде..това не е по учебник!Първо това разбери!Като се влюбиш ще усетиш,да,но стига с тези клишета!!!И да още си малка за любов.По мое мнение не за друго,а заради тези неща:
    •Любовта не винаги значи щастие..често пъти тя носи много болка,която повярвай ми е тежка и е трудна за понасяне от едно невинно момиченце!Според мен дори и споделената любов носи болка,разбира се по-малка,но въпреки това понякога се случва(поне при мен)...Все пак колкото и да се обичате с един човек,все се случи та се скарате и тогава боли...Трудно е за едно малко момиченце да итърпи това..Особено,че през пубертета чувствителността на много хора е засилена..Всички сме с големите очаквания,хвърчим в облаците,правим се,че не ни пука,мислим че света се върти около нас и т.н.
    •Ако ще някой да ме оплюе,но смятам че за да има любов трябва да има и душевна и интимна близост.Трябва да има и секс!А сама се сещаш на тази възраст.. .Учителят ми по философия ми е казвал,че за да има люов трябва да има задължително 3 неща - страст,интимност,отдаденос т.
    Ако не си 96 извинявай за всичко,което написах по-горе .Ако е така се впусни в течението,запознавай се с нови и различни момчета.Не прибързвай със заключенията..опознай ги добре..И избери подходящия...дрън-дрън та пляс..понякога дори и така да направиш няма да има любов,а просто разбирателство...Тук си противореча - знам ,но това доказва,че любовта не би моглада е по-правило,това е чувство,което се заражда у двама влюбени,а не мисля,че някой би могъл да контролира чувствата си.Моето мнение е,че любовта спохожда всеки,но не всеки успява да я съхрани.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    Съгласна съм с горните мнения, ами да опознай някой и виж що за човек е, пък може огъня да се разгори..
    Поредния депресарски тъп отговор : "Няма любов"
    Това ,че вие не сте я срещнали ,не означава ,че няма

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    1996 :S phailure. Ставай от компютъра отивай да си пишеш домашното ей!!!!!
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Любов има, ама ти е рано да я търсиш. Още повече ако си на 13 въобще ама въобще не очаквай да намериш момче, което да те уважава повече от себе си!
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ооо стига с тези глупости, че нямало любов! Разбира се, че има... Да, кофти е, когато обичаш някого, но нещата между вас не се получат като по филмите... но това не значи, че веднага трябва да се лепваш за израза "Няма любов!"... Просто продължаваш напред в търсенето й.. и това е
    Колкото до авторката - момиче, ако наистина си на 12-13 не се надявай на никаква любов на тая възраст... Има време. Ще дойде момент, в който ще срещнеш подходящия човек, но недей да прибързваш още от сега - рано ти е...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Бикини-Ботъм
    ^ Много вярно.
    То хората попринцип намират трудно любов,пък ти си пришпорваш късмета още на 13.
    Не че нещо,ама наистина не бързай,всички разбираме,че ти е мерак,ама ще се разочароваш,затова просто засега обърни повече енергия и внимание на други неща,приятелки,филми,хобит .
    Радвай се на детството и на свободата си.
    Има достатъчно време да се филмираш с момчета след това.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Цитирай Първоначално написано от bathory

Не знам!!! Тук съм ЗА и ПРОТИВ... може много да се спори по тази тема... но според мен всичко е с цел за заблуда на противника и за да има на кой да кажеш ОБИЧАМ ТЕ и на кой да си излееш душата когато се чувстваш наранен или щастлив....
    Сега по темата....Аз винаги попадам н НЕподходящите момчета...незнам защо става така-от недоглеждане или до избарзване но е факт...Пожелавам ти да намериш подходящото момче, което ще те направи наистина щастлива и обичана!!!!
    УсПеХ!!!!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Любов има, ама ти е рано да я търсиш. Още повече ако си на 13 въобще ама въобще не очаквай да намериш момче, което да те уважава повече от себе си!

По-голяма глупост не бях чувал.
    Дойде ми идея за тема... Тема с цитати на най-големите бисери на съфорумници. Сигурен съм, че този ще е в тройката!
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си