Как се маха![]()
пробвай с оцет,мисля че ще помогне![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Интересно мнение - хахаПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
П.П.С чакане се маха![]()
+1Първоначално написано от dead_princess
А като ще я махаш, защо въобще се остави да ти я направят ? Трудно се маха според мен
![]()
Със спермотерапия ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
взимах едно ледче и го слагаш в лъжицата да я изстудява и търкаш ... или пък нещо сребърно пак студеноПървоначално написано от Zaharinka
хах моите смучки изчезват за 3-4 дена, а ако ти нямаш толкова време и аз съм на мнението, че трябва да я търкаш с лъжица
хаха ами смучка представлява нещо като краткотраен кръвоизлив на вратът примерно но може да бъде също така и на ръцете и на краката.... като червено петно. До дни се маха![]()
окПървоначално написано от akrobatkata
![]()
незнам..
I have super powers i just don't wanna show you.^^
mai se mahala s kato potarka6 s niakakav prasten no i az imam spoko s ni6to ne ia maham
А как се прави?![]()
Намираш си място за смучка и гризеш..Игнорираш крещенията на партньора, те са просто...крясъци от различна степен на удоволствие.След като по-голямата част от захапаното месо се отдели в устата ти, смучката е готова.За най-добър резултат гризи врата..Гледай да нацелип сънната артерия
![]()
Първоначално написано от eliyiy
Не бе,сериозноновак съм на тая тема и не искам да му излоча кръвта или пък да остане с няколко зъба в повече но на врата
![]()
Е, сериозно, де..![]()
Смучка - смучене, според теб как се прави?
Първоначално написано от eliyiy
Ами ела да ми направиш едно показноиначе и аз мога да направя връзката
И аз имам 3 смучки на врата и 1 на гърдата и изобщо май нямат намерение да се махат. Една от смучките стои от повече от месец и не ще са изчезне. Добрече съм момиче и мога да нося шалчета.![]()