.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122
    Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Какви кремове за основи използвате? А тоника за какво помага?
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Ми, аз изобщо не виждам нужда да се цапам с грим... Само червило, молив за очи и супер рядко спирала + ако има нужда коректор

Максимално естествена се старая да бъда

Абе, някой може ли да ми препоръча почистващо за лице (задължително да включва и очи)... но да не е като олио... мазно такова, отвратително Като крем?
    Последно редактирано от ROFLWTF : 01-21-2012 на 12:53

слагам крем първо, малко коректор, руж, очна линия, спирала и балсам за устни

за почистване на грим на гарниер (едно в зелена опаковка на вода прилича, не е мазно и мирише добре май на грозде) и на биодерма мицеларна вода или мицерален разтвор (зависи от кожата, мицеларния разтвор е същото като на гарниер но то и почиства кожата от излишния себум)

относно грима се опитвам да бъда естествена, знам че много момичета го казват но при мен е истина (моля ви не се дръжте като КИФЛИ моля!!!!) ако се гримирвам през деня (в най-лошия нагримосан случай):
    - фдт/ пудра/ коректор едно от трите (ако имам пъпки или кожата ми е гадна)
    - очна линия (черна , хора осъснайте се сам черната и златната очна линия са хубави моля без зелени сини и др простотии)
    - под очната линия слагам сенки в тон с кожата за блясък
    - може и черен молив но рядко
    - и накрая спирала (много )
    - забравих за гланца
    обикновено на дск ходя със същите работи но без черния молив, гланца(само безцветен заздравяващ), а очна линия когато се чувствам по хубава (но без основа)

пс: един съвет не харчете пари за гримове а за козметика срещу пъпки и др подобни :*
    Последно редактирано от mik_i : 01-25-2012 на 12:13

Само спирала и балсам за устни
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Всеки ден се гримирам, но леко, колкото да подчертая чертите, които харесвам в себе си. Слагам спирала, очна линия и много рядко черен молив. Ползвам гланц, защото много ми се разраняват устните и това е. Старая се да бъда максимално естествена. : ))
    Последно редактирано от MissVampire : 01-27-2012 на 16:31

Unhappy

Моля преп
    оръчайте ми наистина наситени сенки за очи.Ползвала съм AVON,Ruby Rous,Classics i Flormar,но ефекта е един и същ-като потъркаш с пръст тестерите са много ярки(особено на Classics),а като ги поставиш на клепачите почти нищо не си личи
    Последно редактирано от sonq02 : 01-28-2012 на 13:39

Аз първо слагам крем за лице против,лъщене,после такъв за предпазване на кожата през зимата ,пудра и гланц

ползвам:ФДТ(от скоро почнах и пудра),черен молив,спирала и малко гланц.
    всъщност преди изобщо не си слагах грим,но като пробвам едно нещо,след това свикам и сега ми е странно да не си сложа черен молив например : (

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mik_i Виж мнението
    за почистване на грим на гарниер (едно в зелена опаковка на вода прилича, не е мазно и мирише добре май на грозде) и на биодерма мицеларна вода или мицерален разтвор (зависи от кожата, мицеларния разтвор е същото като на гарниер но то и почиства кожата от излишния себум)

относно грима се опитвам да бъда естествена, знам че много момичета го казват но при мен е истина (моля ви не се дръжте като КИФЛИ моля!!!!) ако се гримирвам през деня (в най-лошия нагримосан случай):
    - фдт/ пудра/ коректор едно от трите (ако имам пъпки или кожата ми е гадна)
    - очна линия (черна , хора осъснайте се сам черната и златната очна линия са хубави моля без зелени сини и др простотии)
    - под очната линия слагам сенки в тон с кожата за блясък
    - може и черен молив но рядко
    - и накрая спирала (много )
    - забравих за гланца
    обикновено на дск ходя със същите работи но без черния молив, гланца(само безцветен заздравяващ), а очна линия когато се чувствам по хубава (но без основа)

пс: един съвет не харчете пари за гримове а за козметика срещу пъпки и др подобни :*
    Маце, кое ти е естественото?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз не ползвам ФДТ ,пудра и тем подобни ,имам коректор ,който почти не ползвам , принципно слагам само спирала и балсам/гланц за устни , молив ,очна линия...и то само ако имам време. Иначе не се гримирам особено много,само подчертавам чертите (извинявам се за тавтологията) .
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Маце, кое ти е естественото?
    E какво толкова слага.. фдт, молив, сенки в телесен цвят, безцветен гланц..

Banned Мега фен
    ^ + спирала и очна линия .. съгласна съм с PinkPan7her

аз ходя ежедневно без грим и мога да кажа,че ходя естествена.. само за спец. случаи т.е. 4-5 пъти в годината се гримирам с фдт.,спирала и балсам.. и пак ми идва доста.. а тя 4-5 неща и естествена?!

sonq02 - основа за грим преди сенките ?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Спирала е съвсем нормално да се слага ежедневно, не виждам какъв е проблема, превземки такива. Очна линия също, тук изцяло всичко зависи от възрастта и мясото, където се ходи.
    И няма значение колко неща си слагаш, можеш да си сложиш основа,ФДТ, коректор, пудра, руж, хайлайтър, сенки, спирала, очна линия и пак да изглеждаш естествено. Мога и пример да дам, ако на някоя й се спори.

На 17 съм.
    Слагам ежедневно коректор само заради сенките под очите.
    Може да сложа пудра малко, спирала обикновено слагам, но не всеки ден. Балсама аз не го броя за грим :Д
    Ако излизам...зависи от часа и къде отивам,тук е сложно и зависи от нагласата ми :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Минерален ФДТ, коректор под очите, спирала.Това ми е ежедневния грим.Понякога слагам кремообразна очна линия и руж.

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Отивам до бюрото си , вземам си балсама за устни и си слагам !..Готово !..:Д..:р
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Banned Мега фен
    PullMeCloser
    не ме разбра.. нямах в предвид,че с грим не може да изглеждаш естествено.. ако става за въпрос и един фдт. сложен неправилно може да изглежда адски изкуствено... имах в предвид,че тя слага толкова грим,а парадира,че е естествена

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Може да сложиш много продукти и пак да изглеждаш семпло. Между естествен грим и без грим има разлика.

Иначе за себе си мога да кажа, че в последно време не ползвам толкова грим.
    Задължително преди да почна да се гримирам си измивам лицето с почистващ гел, , пръскам се с розова вода, а после слагам дневен крем. После следват коректор, минерална пудра, очна линия само в края на очите, спирала /понякога дори безцветна/ и червило в естествен цвят. През зимата избягвам да ползвам прахообразни ружове, прахообразни или течни сенки, спирали и очни линии които не са водоустойчиви, абе изобщо всичко което може да се разтече и размаже по лицето ми !
    За вечерен грим мога да наблъскам доста неща по лицето си, като започнем с основа, после фдт, коректор, пудра, сенки, молив или очна линия, руж, червило, глос и дори изкуствени мигли, но само за обем, не за дължина.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Не се гримирам всеки ден. Всекидневно ползвам само матиращ крем и балсам за устни.

Иначе, като излизам някъде по-специално слагам крем, фон-дьо тен, пудра, молив за очи, спирала и червило/гланц. Сенки слагам рядко.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

anonymous708973
    Guest
    Има разлика между естествена и естествено гримирана.
    Естествена = без грим.

А очната линия не се вписва в нито единия вариант.

Тъй като съм от малък град, а тук няма Артдеко си бях взела една основа за сенки на Ingrid,но от нея ефект нямаше.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си